Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha nekem csak akkor számít igazi férfinek egy férfi, ha...?
- több a fizetése, mint az enyém
- az együttélés költségeit 100%ban ő állja
- jobb kocsija van, mint nekem
- van saját lakás, bp belvárosban
"Eddig szinte csak a munkakerulo, munkanélkuliekkel voltam."
Ezek szerint, pont hogy a munkakerülőket tartod igazi férfiaknak, és az egzisztenciálisan stabilakat pedig unalmasnak és gyerekesnek. Értem, hogy mostantól az eddigiekkel ellentétes férfiakhoz szeretnél vonzódni, csak nem biztos, hogy át tudod magad állítani.
Tegyük fel nő a kérdező mert valóságos ez a típus de nyilván férfi írta ki. A kérdésre válaszolva jól tükrözi azt hogy beért a közösségi oldalaknak a manipulációja, ezt 100% os sikernek hívom agy átmosás
terén. Találhat e ilyen egy nő ? Igen. Csak feleljen meg az adott férfi elvárásainak nyilván
Hát ez gáz.
Nekem jelenleg kevesebb a bevételem, mint neked, de csak azért, mert összeszedtem annyit, hogy most ne kelljen egy darabig semmit se csinálni. Bár lehet, hogy egy passzív jövedelem pont ebben a hónapban fog bejönni, és mégis lesz még plusz bevétel. Júliusban mondjuk kicsivel 100 fölött volt a bevételem, de még kevesebbre számítottam, csak közben becsúszott egy kis potya meló, amire nem gondoltam előre.
Bocs, de nincs autóm, mert utálom az autókat, egy idióta konzervdobozban kell gubbasztanod utazás alatt, amikor ott van a nagy tér a vonaton, különböző érdekes utasokkal, akár a kalauzzal is lehet beszélgetni, lehet olvasgatni közben vagy laptopozni, stb. Bár lehet, hogy jobb autóm lehetne, mint neked, csak ugye minek.
Nincs Budapesten lakásom, mert nem élnék szívesen abban a büdös, szennyezett levegőjű városban.
Az együttélés költségeit én fizessem mind, háááát... A randikon szívesen fieztek én mindent, és jól esik meghívni a nőt. De azért amit írsz, az túlzás. Legfeljebb a háború elől menekülőknek adnék ki ingyen sszobát, de te nem a háború elől menekülsz.
Szóval nagyon nem egymást keressük. :D
18 vagyok még.
Amúgy meg nem baj. Vagyis lehet Neked az lesz.
A munkakerülő meg a pénzes és mindent fizet között van sok átmenet.
N 30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!