Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lanyok/nok, ti “tisztabb”...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok/nok, ti “tisztabb” fejjel tudtok part valasztani?

Figyelt kérdés
No ismeroseimmel beszeltem es panaszoltam, hogy hiaba van olyan lany, akivel ossze tudnek jonni, kedves, aranyos, egyesek szamara csinos is, de egyszeruen nem izgatnak (a szo szoros ertelmeben) - erre helyeseltek, hogy valoban, ferfi eseteben ez alapvetoen kizaro ok, technikai ertelemben is, mig naluk nem annyira, reszben ezert is szamit naluk kisebb sullyal a kulso.

2022. aug. 6. 17:42
A kérdező szavazást indított:
A nok analizalnak, a ferfiak arra vagynak, akire felall (bocs…)
Nincs ilyen kulonbseg
Esetenkent igaz
11 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

A nők szeretik azt a képet mutatni, hogy értenek a párkapcsolatokhoz. A valóság az, hogy ugyanúgy szenvednek mint a férfiak, ha nem jobban. Jelentős részük hulladék kapcsolatban van és nem mer/tud kilépni belőle, megfelelési kényszerben szenved, temérdek 30-40-es szingli van, aki felett elrepült az idő, rengeteg suttyó és proli mellé szegődnek, majd megy a sírás, hogy miért tesznek rájuk magasról, miért kínkeserves az életük, stb..

Te is csak belezuhantál a 21. század egyik legismertebb problémájába, a végtelen lehetőség illúziójába. "Kedves, aranyos, csinos", vélhetően normális nőkkel találkozol, ismerkedsz. Az nem elég, mert az értékek szétzuhantak és értelmüket vesztették. Honnan lenne izgalom, mikor semmi nincs köztetek ember? A szikra meg az egyéb hülyeségek a romantikus filmekből. Azt sem tudod mit akarsz, csak ez sem jó, az sem jó, mert "könnyen" elérhető, mintha a boltok polcai előtt nézegetnéd a termékeket. Meg sem ismerted őket, azt sem tudod kicsodák. Pár randi alatt senkit nem fogsz kiismerni, még évek múlva is lehetnek újdonságok. Senki nem fog hülyeséget csinálni és az unalmas, sz-ros életeiteket izgalmassá tenni - tedd azzá te ha az hiányzik belőle.

Senki nem elég jó? Semmi gond, senkit nem érdekel kapcsolatban vagy-e vagy nem. Csak akkor ne siránkozz a brutális elvárásaiddal, hanem tartsd meg magadnak a hülyeségeidet és a panaszkodásaidat.

2022. aug. 6. 17:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Na, kiemeltem, de ugy latszik nem volt jol ertheto. Az “izgalom” szot arra hasznaltam, hogy nem mozdit meg bennem semmit a csaj, nem all fel ra a tarsasagaban (csak nem akartam kozonseges lenni). Kell, hogy szexualisan izgato legyen. Ez nem a(z egyebkent relativ) szepsegen mulik, hanem a szamomra izgato szexualis kisugarzason. Nem tudok azzal mit kezdeni, hogy szep szeme van meg aranyos, ha egymashoz simulva nem jon meg a kesztetes. Ez azert kesobb se nagyon valtozna.
2022. aug. 6. 18:41
 3/4 anonim ***** válasza:
78%

"reszben ezert is szamit naluk kisebb sullyal a kulso"

Aranyom, te nem nőkkel beszéltél. Te kislányokkal beszéltél, akiknek még nincs rendben az önismeretük és azt mondták, ami szépnek hangzott.

2022. aug. 6. 18:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy azt mondtak, de volt koztuk egy 32 eves, eleg jo no is. Meg nem is en vezettem be a temat. A leirtakat ugyan elpanaszoltam, o mondta, hogy igen, raadasul nem is lehetek “passziv” fel, nekem kell elkezdeni igazabol az aktust, erre pedig raerositett a masik is. Ha egy ferfinak nem all fel valakire, kozben meg mas mellett egybol, hat…
2022. aug. 6. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!