Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ösztönből választanak párt a nők?
Akármennyire is azt mondják nem így van, de nagyon is. Szerintem jobban mennek a külsőre mint a férfiak.
És most nem szemszínre gondolok meg ilyesmikre...
Na mert a férfiak nem a külsőre mennek :)
Minden ember, legyen az akár férfi vagy nő, elsősorban a külső alapján "választ", hiszen, ha nem ismered a másikat, csak a külsejét látod, akkor mégis mi más vonzana benne? Ez teljesen természetes az embereknél.
De akkor miért álszentkednek?
Férfiakat szokták beállítani ösztönlényeknek.
Nem küldött el senki sehova... Egyáltalán tudjátok hogy a nőkhöz vonzódom-e?
Csak kíváncsiság, nem vagyok mérges, nem vagyok frusztrált.
Bocsi, de rengeteg rettenetes kinézetű átlag keresetű férfit láttam 10/10 es rettenetesen jó nővel.
A személyiség számít a legjobban. A külső csak másodlagos a legtöbb nőnél.
Meg persze kinek mi tetszik. A túlnyomó többség nem akar 95kg-os 5% testzsírű IFBB Pro testépítő barátot.
... de figyelj ... ha bemagyarázod magadnak, hogy a pénz hiánya és külső miatt soha sem lesz számodra tetsző párod, akkor sokkal jobban fogod érezni magad, mert a világot könnyebb utálni mint szembe nézni a saját gyengeségeiddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!