Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek erről a nőröl?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a nőröl?

Figyelt kérdés

Szeretem, ha elismeri az erőfeszítéseimet, amiket azért teszek, hogy jó nő legyek. Mert rendszeresen edzek, sokat költök bőrápolásra, igényes vagyok, figyelek arra, hogy ne nézzek ki putrisan általában. Elsősorban magam miatt, de szeretem, ha valaki a páromként erre is büszke.

Viszont nehéz komolyan vennem azt a férfit, aki csak a külsőm alapján lemegy pincsibe. Aki meglát valahol és vállalva, hogy hülyét csinál magából, bepróbálkozik bármilyen közös téma vagy közös pont nélkül. Mindig az van bennem, hogy az ilyen ember hűtlen, mert elég meghatni egy jobb külsővel és már semmi sem számít szinte... Megette a fene, ha valaki nem attól kezd el belémhabarodni, hogy beszélgetünk és nem akkor tesz komolyabb lépéseket, ha már ismer valamennyire. Nem tudok bízni egy ilyen emberben és nem is tudom komolyan venni. Mert valljuk be, a társ az, aki belsőre a társad. Akiben magadra találsz. Nem az, akinek feszes a segge, te meg vágysz rá, hogy belemarkolj. Akkor sem, ha ezt is érzed.

2022. aug. 5. 09:19
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
82%
20 Nem nekem válaszoltál, de meg tudod egyáltalán indokolni, hogy miért gondolod felszínesnek, vagy csak random a levegőbe vádaskodsz?
2022. aug. 5. 11:42
 22/30 anonim ***** válasza:
26%
21 Gondolkodj rajta és rájössz. Nem nehéz.
2022. aug. 5. 11:47
 23/30 anonim ***** válasza:
25%

20

-nem vagyok a babád

-nem vetek meg semmit, csak nem tartom vonzónak és férfiasnak azt a férfitípust, akit könnyű meghatni, megnyerni a külsővel annyira, hogy még magát és az illemet is szembeköpje, mint valami hősszerelmes

-miért lenne érdekem intellektuálisnak hazudni magam? magamfajtát keresek és azt tapasztaltam, hogy ahhoz észre is szükségem van a másikban, hogy azt érezzem, megtaláltam

2022. aug. 5. 11:48
 24/30 anonim ***** válasza:
76%

22

Ez is egy válasz, köszi. Tehát vaktában vádaskodsz. :D

2022. aug. 5. 11:51
 25/30 anonim ***** válasza:
18%
23 Dilettáns gondolat az, hogy akinek külsőd miatt tűnsz fel és jön oda abban nincs mélység vagy vágy egy mélyebb kapcsolat iránt, és az is hogy aki becsomagolja a puritán szexuális vágyat irántad egy intelltuális köntösbe azt ne ugyanaz az állatias ösztön vezérelné.
2022. aug. 5. 12:09
 26/30 anonim ***** válasza:
54%

25

Rosszul értelmezed. Nekem az nem tetszik, mikor valaki nem is ismer, csak bejövök neki és már minden hülyeséget megtenne nekem, gyakorlatilag pitizik. Mennyi ilyen férfi van... Én tinderen ismertem meg a párom és a legutóbbi exem is, szóval eltöltöttem azon a platformon pár évet szingliként. Nem az zavar, hogy valakinek megtetszem, de tudod, mikor egy férfi százezreket akar eltapsolni egy randira egy nővel, aki semmit sem tett azonkívül, hogy jól néz ki, akkor szánalmat érzek. És szánalmat érzek akkor is, mikor egy férfi a nő feneke alá akar tenni mindent és egy jó életet biztosítani neki, miközben a nő egy életképtelen senki. Mindezt azért, mert jól néz ki és jó az ágyban esetleg, de más különösebb mélysége nincs a sztorinak. Én nem irigylek ezektől a nőktől semmit, lévén akadtam már bele én is ilyen fickókba az ismerkedéseim során, egyszerűen csak visszataszító és nevetséges számomra, hogy egy férfi csak azért, mert egy szép nő szóbaáll vele, lemegy ilyen nevetséges szintre és marionettként rángatható ahelyett, hogy megmaradna az a racionális, gondolkodó, normális ember, aki nem veti magát oda egy kedves mosoly és egy szép popsi elé. És hiszem, hogy az ilyenekből lesznek azok az emberek, amilyen a volt kollégám is volt: feleség, gyerekek, mintacsaládos fotók a közösségi oldalakon és elég egy csinos, fiatalabb alkalmazott (én és pár kolléganőm) ahhoz, hogy ezt az egészet le se szarja és menjen ebédszünetben kelletni magát. Azt hiszi az ember, hogy egy férfi nem tud olcsó r!banc lenni, akinek nincs tartása, pedig de, és ez pont ebben merül ki. És nem az a bajom továbbra sem, hogy az emberek külső alapján is választanak, hanem az, hogy a külső képes őket ennyire megbolondítani... Hogy elég valami szépet látniuk és mint a kutya, mikor egy másik ebet lát a négysávos túloldalán: szarik mindenre és mindenkire és már lohol át hozzá. És igen, ugyanilyen vérciki az is, mikor egy csinosabb nőnek létezik egy fiókja Facebookon vagy instán és random emberek irkálnak neki hülyeségeket, hogy jajj, láttalak tinderen, nem érdekel ha nem matcheltünk én meg akarlak ismerni úgyhogy itt írtam. Nekem ehhez fordított esetben több kell és elvárom a páromtól és attól, aki velem ismerkedni akar, hogy több racionalitás és önkritika szoruljon bele és ne érjen meg neki ennyit egy vadidegen ember, akiről csak annyit tud, hogy szép.

2022. aug. 5. 12:21
 27/30 anonim ***** válasza:
54%
Szóval összességében az zavar, hogy emberek ennyire képesek remegni a másikért és nem tudják nyugiban élni az életüket és a maguk dolgával foglalkozni számukra vonzó emberek között is. Szerintem az lenne normális, ha valaki akkor kapja fel a fejét a másikra, ha az élet elésodorja valami random helyzet kapcsán. Nem pedig az, hogy minden akörül forog, hogy mértéktelenül annak tetszelegjek, aki tetszik, akkor is, ha tökéletesen egyoldalú az egész és akkor is, ha ezért cserébe egy olyan árat fizetek, ami aránytalan a potenciális jutalomhoz képest (pl a családom elvesztése, drága simpgiftek streamer lányoknak, stb).
2022. aug. 5. 12:25
 28/30 anonim ***** válasza:
Ijesztő ez az írás, olyan, mintha nem az lenne mögötte, mint aki van...
2022. aug. 5. 15:26
 29/30 anonim ***** válasza:

Egy szorszalhasogato kotoszkodo liba. Eszetlen.

N

2022. aug. 6. 09:19
 30/30 anonim ***** válasza:

26 Az írásod első felével egyetértek, a hűség viszont nekem nem olyan fontos mint neked, de értem a motivációt. Így kifejtve szerintem nincs ezzel baj.

Amúgy a tinderen nyilván a kép (tehát a külső) alapján megy az első szűrő.

2022. aug. 6. 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!