Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek erről a nőröl?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a nőröl?

Figyelt kérdés

Szeretem, ha elismeri az erőfeszítéseimet, amiket azért teszek, hogy jó nő legyek. Mert rendszeresen edzek, sokat költök bőrápolásra, igényes vagyok, figyelek arra, hogy ne nézzek ki putrisan általában. Elsősorban magam miatt, de szeretem, ha valaki a páromként erre is büszke.

Viszont nehéz komolyan vennem azt a férfit, aki csak a külsőm alapján lemegy pincsibe. Aki meglát valahol és vállalva, hogy hülyét csinál magából, bepróbálkozik bármilyen közös téma vagy közös pont nélkül. Mindig az van bennem, hogy az ilyen ember hűtlen, mert elég meghatni egy jobb külsővel és már semmi sem számít szinte... Megette a fene, ha valaki nem attól kezd el belémhabarodni, hogy beszélgetünk és nem akkor tesz komolyabb lépéseket, ha már ismer valamennyire. Nem tudok bízni egy ilyen emberben és nem is tudom komolyan venni. Mert valljuk be, a társ az, aki belsőre a társad. Akiben magadra találsz. Nem az, akinek feszes a segge, te meg vágysz rá, hogy belemarkolj. Akkor sem, ha ezt is érzed.

2022. aug. 5. 09:19
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
37%
Az, hogy túl sokat képzel magáról.
2022. aug. 5. 10:05
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem önmagáról ír feltehetően, innen lett az egyik hozzászólas a gyakoris ítélőszék elé vetve:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2022. aug. 5. 10:09
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
12-es megelőzött. Szerintem abban a kontextusban, amiben ez a kijelentés elhangzott, teljesen rendben van.
2022. aug. 5. 10:48
 14/30 anonim ***** válasza:
76%

12.

Nagyon primitív a kérdező, ha valóban csak bemásolt egy választ, mint a kérdés témája. Ráadásul ez még szabályellenes is.

2022. aug. 5. 10:55
 15/30 anonim ***** válasza:
42%
Esetleg a pszichéd karbantartása már átfutott az agyadon? Mert ha csak ilyen gyökereket vonzol be, ott valszeg fejben vannak gondok, pláne, hogy nem is erre van igényed a leírás alapján.
2022. aug. 5. 11:05
 16/30 anonim ***** válasza:
74%
Köszi, hogy bemásoltad a kommentem. Van esetleg valami problémád?
2022. aug. 5. 11:15
 17/30 anonim ***** válasza:
98%
Egyébként nincs problémám a párkereséssel, köszönöm. 4 éve boldog kapcsolatban, mára jegyességben élek és pont azt becsülöm a vőlegényemben, hogy nem egydimenziós.
2022. aug. 5. 11:16
 18/30 anonim ***** válasza:
0%
Ha csak az eszéért kelleni szeretni ezt a nőt és nem lenne ott a feszes segge, akkor egyedül halna meg. 😂
2022. aug. 5. 11:18
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

18

Miért, mert minden nő hülye, akinek más az értékrendje, mint amivel te egyetértesz? Megnyugtatlak, többdiplomás nő vagyok, aki az eszével keresi a kenyerét is és szabadidejében is intellektuálisabb tevékenységeknek kedvez. Miért fáj a magadfajtáknak, ha a hasonlót preferálom, aki ezt kedveli meg bennem és annak örül, hogy ezekben a dolgokban is társra lel mellettem az intimitás mellett? Nem mondom, nem hiába vagytok egyedül vagy kiüresedett kapcsolatban. Mennyiszer olvasom itt, hogy valaki megunja a párját. Na, velem nem fordult még elő ilyen, pont azért, mert így választok.

2022. aug. 5. 11:22
 20/30 anonim ***** válasza:
19%
19 Nem az értékrendeddel van bajom babám, hanem azzal hogy intellektuálisnak hazudod magad amikor pontosan annyira felszínesen szemléled a világot mint amit megvetsz.
2022. aug. 5. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!