Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a nőröl?
Szeretem, ha elismeri az erőfeszítéseimet, amiket azért teszek, hogy jó nő legyek. Mert rendszeresen edzek, sokat költök bőrápolásra, igényes vagyok, figyelek arra, hogy ne nézzek ki putrisan általában. Elsősorban magam miatt, de szeretem, ha valaki a páromként erre is büszke.
Viszont nehéz komolyan vennem azt a férfit, aki csak a külsőm alapján lemegy pincsibe. Aki meglát valahol és vállalva, hogy hülyét csinál magából, bepróbálkozik bármilyen közös téma vagy közös pont nélkül. Mindig az van bennem, hogy az ilyen ember hűtlen, mert elég meghatni egy jobb külsővel és már semmi sem számít szinte... Megette a fene, ha valaki nem attól kezd el belémhabarodni, hogy beszélgetünk és nem akkor tesz komolyabb lépéseket, ha már ismer valamennyire. Nem tudok bízni egy ilyen emberben és nem is tudom komolyan venni. Mert valljuk be, a társ az, aki belsőre a társad. Akiben magadra találsz. Nem az, akinek feszes a segge, te meg vágysz rá, hogy belemarkolj. Akkor sem, ha ezt is érzed.

Imádom az ilyen konyha filozofálós szentimentális picsákat.
Te vagy az, aki a pucsítós csücsörítős kép mellé ír egy idézetet a lélekről ugye? 😂
Annyi ilyen van manapsag. A seggetek jó, eszetek nem sok😂

Szerintem rendben van a gondolkodása egyetlen kivétellel.Hogy általánosít.Nem biztos hogy mindenki csak a külseje miatt szeretne közel kerülni hozzá.Hanem kíváncsi rá is.És ez úgy működik hogy felkelti a nő a férfi figyelmét és érdeklődését a külsejével,de ha nem tetszik neki amikor megszólal, vagy ahogy beszél, amilyen belsőre akkor megy a kukába a nő.Vagy csak szexben gondolkodik.
Ennek a nőnek online érdemes ismerkednie, elbújni az internet személytelenségébe.És nem mutatkozni, így ismerkedni, beszélgetni férfiakkal.Ami által először megismerik, megkedvelik, és csak utána tárul eléjük a külső!Ami ha szép és vonzó, akkor csak még jobbá teszi az ismerkedést egy férfi számára.

Fölösleges ennyit szánni a részletekre. Te csak a mélyebb megismerés alapján alakítasz ki komolyabb kapcsolatot.
Aki elsőre nyomul, annak csak a tested kell.

Az, hogy ha így gondolkodna a nők többsége és tartaná is magát ehhez, akkor igaz hogy kb. tizede férfi szeretne velük ismerkedni, viszont közülük szinte mind komolyabbat szeretne és nem csak szexet.
De amíg ennyi nő elolvad a külsejére érkező valós vagy hamis pozitív visszajelzésekre, addig lesznek férfiak, akik látszólag hajlandóak lemenni pincsibe egy kis potya szexért.

Nézd, ugyanazt mondom neked, mint a "minden-nő-a-pénzre-megy" vagy a "minden-nő-a-külsőre-megy" szöveggel hisztiző férfiaknak.
Ha valaki kizárólag pénzéhes / felszínes emberekkel találkozik az ellenkező nemből, akkor ott vele (is) komoly problémák vannak.
Nagyszerű, hogy sportolsz, ápolod magad és igyekszel mindig jól kinézni, és biztos, hogy emiatt sok férfinak tetszel. De ha nem talál olyan partnert, aki önmagad miatt szeret, az hidd el, nem a jó külsőd miatt lesz.

De ugye te sem úgy ismerkedsz a férfiakkal, hogy az érdekel akinek jó a teste?
Hanem csak a lélek számít, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!