Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves nő azt mondja az első személyes találka után
hogy ő nem akar most komoly kapcsolatot hanem egyenlőre
barátkozna meg idő kell...akkor most nem jövök be neki
külsőre?(azt mondta szimpi vagyok).Barát zónába rakott?
11/19 A kérdező kommentje:
Nem értem egyébként ezeket a nőket miért nem tudja megmondani nyíltan hogy nem kellesz és kész
De persze azért lájkolgat hogy még bonyolítsa a dolgokat..köszi a válaszokat
Az nem azt jelenti hogy nem jössz be neki. Tudod vannak olyan nők akinek idő kell a kapcsolathoz. Személy szerint én is olyan vagyok attol hogy ha bejön valaki nem fogok vele azonnal kapcsolatba lenni, pláne meg nem az első személyes tálka után. Egyébként sem az érzelem sem a bizalom nem megy vezényszóra.
Szóval ne aggódj lehet még belőle bármi, előbb ismerkedjetek meg és eszed ágába ne jusson rámenős erőszakosnak lenni mert avval el is tántoríthatod magadtol. Udvarolj neki normálisan és ne siettesd a dolgot. Ezt személyes tapasztalatból mondom nőként.
Sok sikert hozzá!
2022. aug. 5. 14:28
2022. aug. 5. 14:29
Szerintem a csaj berakott barátzónába. Akar ő komoly kapcsolatot, csak nem tőled. Szerintem ne fuss utána, ha hiányozni fogsz neki, akkor fog majd téged keresni, ha meg mégsem, akkor meg nem sok értelme van "barátkozni."
2022. aug. 5. 15:02
"miért nem tudja megmondani nyíltan hogy nem kellesz és kész"
A) Mert még nem ismer annyira, hogy EL TUDJA DÖNTENI, hogy kellesz-e.
B) Sok férfi a nem virágnyelvű elutasításra hisztisen és/vagy erőszakosan reagál.
2022. aug. 5. 16:34
16/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek igazából 2 hete beszéltünk nem keresett egyáltalán 2 napja belajkolta a képem és ennyi biztos jól szórakozik
20 éves lánykák nem fognak komolyan gondolkodni, de sajnos sokszor 25-30 évesen sem. Ha mindenkit elutasítanak nem fognak egyről a kettőre jutni. PErsze hogy megsértődik az ember ha tapló módon elküldik, szerintem nagy a nyomás egy átlag férfin ismerkedés szempontjából.
2022. aug. 5. 18:40
18/19 A kérdező kommentje:
17.Én mondtam neki hogy mondja meg őszintén hogy most akkor tetszem vagy nem(külsőre)ha igen akkor udvarolok ha nem akkor igy jártam de mellébeszélt.Franc se érti ezeket a nőket.Azt gondoltam elsőnek hogy biztos bejövök neki hisz 1×láttam utána 1 hétre vettem fel vele a kapcsolatot és egyből belement hogy találkozzunk dehát akkor mégse talán tényleg 30 as korosztálynál kell próbálkozni ha az ember már társat szeretne nem bohóckodni
Nem tudom már magam sem kiknél érdemes próbálkozni. Ne hidd hogy egy 30+os nő főnyeremény. Sok emberrel ismerkedtem, annyiszor megbántottak, annyiszor beszéltek össze vissza és annyiszor csináltak saját magukból hülyét és próbáltak belőlem is hogy őrület. tudom vannak normális nők, nem írok le mindenkit, férfiak közt is van totál agyrém, elhiszem. Nem keresek már logikát ebben az egészben, az biztos hogy legyen tartásod, és legyél mindig kritikus a másikkal korrekt módon. Ha ő inkorrekt, megbánt, közöld vele és hagyd faképnél. Én ezt javaslom. Felesleges felszállni egy álló vonatra ami képtelen egyről a kettőre jutni. Majd lesz jobb ami kicsit korrektebb. Hajrá.
2022. aug. 5. 18:58
Kapcsolódó kérdések: