Valaki barátkozni, ismerkedni személyesen?
Bocsánat, rosszul közelítettem meg a kérdésemet: biztosan célszerű úgy ismerkedni, hogy nem tudsz egy jót nosztalgiázni pl. egy korodbelivel?
(Gondolok itt arra, hogy nagyjából ugyanazokat tanították az általános iskolában tananyagként - vagy éppen mi volt a divatőrület bármilyen szempontból...)
De Te tudod, hogy Neked mi lenne a jó: csak attól tartok, hogy nem tolonganak a jelentkezők nagyon.
Ha nem erőlteted az elején sem a facebook-ot, sem az instát, felőlem beszélgethetünk, barátkozhatunk.
(Éppen nemrég tettem kivételt egy értelmes 28 éves fiatalemberrel privátban, de nem találjuk a közös témát, mert egészen más témák érdeklik, mint engem.)
Gondolom elég nagy csalódás lehet a számára, hogy nem tudok mit válaszolni a továbbiakban. (Nem tudok azonosulni az érdeklődési körével.)
Ui: remélhetőleg ez nem ismétlődik meg Veled Kérdező...
Üdv:
47/N
1-es és 2-es válaszoló
Az itteni nőknek (is) az a szokásuk, hogy néhány levél után Csesznek visszaírni.. Egyszerűen eltűnnek...
Most is elkezdtem egy csajjal levelezni. Tényleg regényeket írt! Értelmesnek, kedvesnek tűnt! Erre ez is eltűnt...😅 Mondjuk számítottam rá! Már eleve így állok mindegyik nőneműhöz!
Biztos valaki e pillanatban is döngeti éppen, és nincs szüksége gyakorikérdéses lúzerekre...
6-os:
Ha eleve így állsz a nemtársaimhoz, akkor meg is értem, hogy nem kívánják a társaságod. Vannak olyanok akikkel úgy is lehet beszélgetni, hogy közben nem degradál le
Kedves 8-as válaszoló!
Én nem vagyok egy "szó nélkül lelépős" típusú személyiség - ha gondolod, felvehetjük privátban a kapcsolatot.
Üdv:
47/N
1-es, 3-as és 5-ös válaszoló voltam
Hányszor olvastam már ezt... Mégis mind ugyanaz a lemez...
6 - is voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!