Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pizzafutár lány mit szólna ha egyik rendszeres megrendelője este csokorral várná a lakása előtt?
Rajtam sem érződik, viszon ellenben veled én klímás autóval érkezem, te meg biciklivel és belőled az izzadtságszag fog áradni
Nem tudom honnan veszitek ezt a sör szagot , valószínűleg nem véletlen, hogy csak árufeltöltőnek vagytok jók..
Ha sörözök akkor igen sör szagom van, de másnap ilyenről nincs szó, illetve amikor odamegyek a leányzó háza elé akkor se lesz sör szagom mivel nyilván nem fogok inni előtte.
Ma este is rendelek kaját majd meglátjuk ő hozza e, heti pár alkalommal hozza ő csak
A klímás autó azon az egy héten volt nagy szám amikor felfedezték hogy lehet bele tenni. Ami meg neked autó az lehet nekem eleve nem is számít annak, eleve ha a klímája szerinted a legvonzóbb tulajdonsága. Mellette nincs sörhasam és a 170 centiddel majd könyöklőnek lenne jó az a dagadt fejed.
Szóval robogj vissza a klímás szaroddal a sor végére ahonnan ideevett a fene. Ha háttal gördeszkázva érkeznék magassarkúban akkor se lennénk egy súlycsoport.
Akár szingli lennék, akár nem, ha egy idegen megjelenne az otthonom előtt azonnalelküldeném, mert ez egyszerűen ijesztő és bunkó dolog. Ha másodjára is megpróbálkozna, a rendőrséghez fordulnék (sajnos volt már rá példa).
Ha futárkodnék és egy csokorral várnának, akkor az utóbbit nem fogadnám el és megkérném a főnököt, hogyha lehetséges, többet ne nekem kelljen oda mennem.
24/L
Biciklizz csak tovább a 40 fokban madárkám , az autómban nem a klíma a lényeg de a biciklizésedhez képest azt. Ha autókat mérünk össze akkor pedig a 2 éves BMW-m lehet, hogy nem hasonlítható össze a te klímás Daciaddal
Az meg, hogy te mondjuk 180 vagy nem 170 az nem jelenti azt, hogy ne hajtanálak kettőbe vagy négybe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!