Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak nálatok nagy előny ha egy nő vékony de nagy a melle es nagyon kerek a feneke?
Figyelt kérdés
2022. aug. 4. 11:44
A kérdező szavazást indított:
Nagy előny
Kis plusz de semmi extra
Semleges
Hátrány
45 szavazat
1/13 anonim 

válasza:

Emily Ratajkowski egész karrierje erről szól. (Függetlenül attól, hogy amúgy egy nagyon értelmes nő.)
2/13 anonim 

válasza:

Az is számít nekem, hogy menyi levegőt kell belefújni, ès milyen gyorsan lehet kiprèselni.... Mert ha anyâm hazajön akkor kb 1,5 perc max mire elmegy a szobám előtt....
3/13 anonim 

válasza:

Jo tulajdonsagok meg szép h tetszetosek mindenkinek.
Elonynek nem elony, de meg mindig szebb es jobban mutat mint egy elhízott laposseggu szoros mamut.
Bar nem is ertem a kérdést mi ihlette
4/13 Hans Pötterman 

válasza:

Aha, nagyon értelmes...
5/13 anonim 

válasza:

#4: mit tudsz róla azon kívül, hogy láttad a képeit?
6/13 Hans Pötterman 

válasza:

Bőven elég volt az a megnyilvánulása,hogy szerinte egy gyerek tökmindegy minek születik,majd döntse el maga milyen nemű lesz. Azóta kiverni sincs kedvem rá.
7/13 anonim 

válasza:

#2 Ezen nagyot röhögtem. 😂
(F vagyok, ne írj rám)
8/13 anonim 

válasza:

Nekem elég ha vékony a nő. Mindegy mekkora a melle, csak ne legyen nagyon lógós. Engem a vékony testalkat és a szép arc vonz.
9/13 anonim 

válasza:

pont olyan oldalon kérdezed ahol 99 % -al nem hogy leálljon egy ilyen nő de még sem köpne.. nekem túl irreális ez a kérdés itt ezen az oldalon.. lehet kellene keresned egy hp lányoknak tanácsot adó oldalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!