Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Helyes és vagy gazdag pasik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyes és vagy gazdag pasik, akikre tapadnak, miért szúrnak ki maguknak egy átlag vagy alatti nőt zaklatni?

Figyelt kérdés

Kb 2 hónapja nem száll le rólam egy ilyen. Azaz bármikor kaphatna nőket bárhol, de engem "molesztál" mintha csak én lennék a földön.

Lassan már radikális eszközökhöz kell folyamodnom(rendőrség de az semmit nem segít, vagy költözés)

2022. aug. 4. 10:03
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Vagy ezek az alfafélék. Miért mennek rá "ártatlan" átlagnőkre mikor nincsenek is rászorulva egyáltalán?
2022. aug. 4. 10:13
 2/19 anonim ***** válasza:
0%
Eh, biztos, hogy te csaj vagy?
2022. aug. 4. 10:14
 3/19 A kérdező kommentje:

Igen.

Nem is sminkelek, hajam is kócosan, melegítő, lesz.rok mindent stílus, sorolhatnám.

Es nem ő az első. Valami baj van az agyukkal?

2022. aug. 4. 10:24
 4/19 anonim ***** válasza:
77%
Lehet élvezi ha valaki ellenkezik! Meg fog erőszakolni! Rendőrségen jelentsd
2022. aug. 4. 10:25
 5/19 A kérdező kommentje:

Tegnap meg azt akartam kérdezni, hogy vajon miért les minden pasi úton útfélen, talán olyan ronda vagyok? Tegnap ki sem voltam aludva tehát még fáradt is voltam es rosszkedvű is, és bámulnak mint a birkák. Majd' kiesnek a kocsikbol is.

Mi van a pasikkal? Elment az eszük?

2022. aug. 4. 10:27
 6/19 A kérdező kommentje:
4# költözést intézek jelenleg, rendőrség nemigen foglalkozik ezzel ugy csinálja, hogy ne legyen jelenthető.
2022. aug. 4. 10:28
 7/19 anonim ***** válasza:
0%
Muta egy képet ! Lehet alul ertekeled magadat és van valami benned amire izgulnak akik látnak.
2022. aug. 4. 10:30
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Biztos hogy jó csaj vagy, csak alulértékeled magad.

Aki jól néz ki a smink nélkül is vonzó és bármilyen ruhában is.

2022. aug. 4. 10:35
 9/19 A kérdező kommentje:

Lehet ilyen kép a googlen sincs ami hasonlitana hozzám

Szőke haj de az hatalmas kb rasztás, laza melegito nem is passzos, alkat az mondjuk vékony, de stranpapucs styl, próbálok keresni hozzam hasonlo képeket

Haj ilyen osszevissza (enyém felul szőke alul fekete es rajtam no smink)

[link]

Csípőmelegítő ami enyhén lóg is rajtam (abszolut nem passzos)

Enyhén ilyen lepusztult fej karikás szemek

[link]

Talán mint Amy-n ia igy lógó gatyák rajtam, egyszerü toppok felsők(csak en nem vagyok se tetkos, es a nem letező hasam se teszem ki)

[link]

[link]

2022. aug. 4. 10:47
 10/19 A kérdező kommentje:
Talán Amy stilushoz hasonlitok csak szőkében es no tetko, no smink, hasam sincs kint, és magas se vagyok
2022. aug. 4. 10:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!