Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyes és vagy gazdag pasik, akikre tapadnak, miért szúrnak ki maguknak egy átlag vagy alatti nőt zaklatni?
Kb 2 hónapja nem száll le rólam egy ilyen. Azaz bármikor kaphatna nőket bárhol, de engem "molesztál" mintha csak én lennék a földön.
Lassan már radikális eszközökhöz kell folyamodnom(rendőrség de az semmit nem segít, vagy költözés)
Igen.
Nem is sminkelek, hajam is kócosan, melegítő, lesz.rok mindent stílus, sorolhatnám.
Es nem ő az első. Valami baj van az agyukkal?
Tegnap meg azt akartam kérdezni, hogy vajon miért les minden pasi úton útfélen, talán olyan ronda vagyok? Tegnap ki sem voltam aludva tehát még fáradt is voltam es rosszkedvű is, és bámulnak mint a birkák. Majd' kiesnek a kocsikbol is.
Mi van a pasikkal? Elment az eszük?
Biztos hogy jó csaj vagy, csak alulértékeled magad.
Aki jól néz ki a smink nélkül is vonzó és bármilyen ruhában is.
Lehet ilyen kép a googlen sincs ami hasonlitana hozzám
Szőke haj de az hatalmas kb rasztás, laza melegito nem is passzos, alkat az mondjuk vékony, de stranpapucs styl, próbálok keresni hozzam hasonlo képeket
Haj ilyen osszevissza (enyém felul szőke alul fekete es rajtam no smink)
Csípőmelegítő ami enyhén lóg is rajtam (abszolut nem passzos)
Enyhén ilyen lepusztult fej karikás szemek
Talán mint Amy-n ia igy lógó gatyák rajtam, egyszerü toppok felsők(csak en nem vagyok se tetkos, es a nem letező hasam se teszem ki)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!