Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2000 ft-os lángos árak mellett az egyszerű melós jobb, ha elfelejti a csajozást a Balaton partján?
Riadó! Incelkérdés! Ez nem gyakorlat!
Érdemli választ adni neki fölösleges! Figyelem! Incelkérdés! Magára kell hagyni a szokásos bepálinkázott, bánatos esti recskára!
Olyan nincs, hogy nincs 2.000 forintod, ha valakinek nincs 2.000 forintja ott az alapvető emberi szükségletekkel is gondok vannak már, tehát abban a helyzetben a csajozás kb. huszadrangú kérdés.
Egyébként ha dohányzol ne cigizz egy hétig
Ha valakitől tudsz kölcsönkérni kérj, aztán természetesen add meg!
Ha jársz bulizni akkor igyál kettővel kevesebb sört.
Adj el valamit amit nem használsz.
Egyik nap ne ebédelj.
Egyébként idegesítő szó az, hogy Chad meg ez az egész incel kultúra.
"Így a milliomos chadek kerülnek előnybe a balatoni strandokon történő csajozásnál is?"
Egyébként ha én chad lennék nem ahhoz a pocsolyához vinném a nőmet, hanem a tengerpartra. Az pedig, hogy ott csajozzak, még a gondolata is sértő.
Ha nem hívod meg akkor pedig biztos nem téged akar.
Amúgy az jó taktika, hogy olyan helyre mentek ahol hosszú a sor és ott már tudtok valamennyit beszélni, én volt hogy mire sorra kerültem volna a csajjal. Megmondtam neki, hogy látom csak az ingyen piát akarod így hagyjuk inkább egymást. Pl. ha nem szól egy mukkot sem az elég egyértelmű.
#10: Igen, meg fogsz lepődni, de nagyon sok gazdag ezt csinálja, csak te ezeket nem látod, csak a siófoki prolikat, akik égetik a pénzt, közben meg semmijük nincs, jó esetben épp pörög valami vállalkozás, amíg nem jön egy covid vagy ukrán háború vagy valamilyen másfajta válság és utána több milliós adóssággal esnek pofára és viszi a NAV mindenüket, de ezt már nem teszik ki közösségi oldalra.
Meg egyébként is, a 2000 Ft-os lángos nem 2000 Ft, hanem a vagyonod x%-a. Illetve x munkaórád.
Ha egymás melletti asztalnál ülsz te, aki 400 ezerért gürizik túlórával és gyűlöli a munkáját azért, hogy évente egyszer elmehessen nyaralni és az albérlet minden hónapban 200 ezret felemészt és egy magánpraxisban dolgozó ügyvéd, akinek egy aláírása 50 ezer Ft, egy orvosi egyetemet végzett plasztikai sebész a Duna Medicalban, aki havi 2 milliót keres, egy informatikus, aki egy svájci cégnek dolgozik home officban havi 2 millióért és mindháromnak van legalább egy saját, hitelmentes ingatlana meg még a családjának 2-3 + nyaraló + kocsi + vállalkozás és mindketten kifizetitek a 2000 Ft-ot a lángosért, akkor melyiktek szopik nagyobbat?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!