Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele kellene menni egy olyan kapcsolatba, amit igazából nem is szeretnék?
Figyelt kérdés
Két férfi is érdeklődik irántam, többet szeretnének. Az egyik csak annyit mondott, hogy barátságtól többet akar, a másik szexkapcsolatot szeretne. Viszont én úgy érzem, hogy egyiktől sem szeretnék semmit, egyenlőre jól érzem magam egyedül. Viszont félek, hogy a jövőben nem találok majd senkit, és így végleg egyedül maradok. Tudom, egyesek szerint ennek örülni kellene, de nem megy.2022. aug. 2. 16:58
11/11 anonim 

válasza:

Most dicsekszel vagy panaszkodsz? A barátzónás srácot használd ki durván, vitesd magad kocsival, vetess vele ezt-azt, használd lelki szemetesládának, ha elég tirpák vagy, akkor vetess fel vele személyi kölcsönt is vagy hozass ki vele iPhonet részletre.
A szexkapcsinak meg tedd szét a lábad. Azért annyi eszed legyen, hogy legalább egy üveg LaFiesta bort meg egy csomag óvszert vetess vele és ha nem nagyon puttó helyen lakik (ami valószínű, hogy a csótány is sírva menekül ki onnan), akkor legyél te nála. Főleg a téli időszakban, ne a te megemelt rezsidben zuhanyozzon kedvére meg pihengessen a pihe-puha ágyban a 25 fokos lakásban. Meg ne te égesd be magad a szomszédok előtt, hogy pasi jár hozzád, mégis szingli vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!