Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Bele kellene menni egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele kellene menni egy olyan kapcsolatba, amit igazából nem is szeretnék?

Figyelt kérdés
Két férfi is érdeklődik irántam, többet szeretnének. Az egyik csak annyit mondott, hogy barátságtól többet akar, a másik szexkapcsolatot szeretne. Viszont én úgy érzem, hogy egyiktől sem szeretnék semmit, egyenlőre jól érzem magam egyedül. Viszont félek, hogy a jövőben nem találok majd senkit, és így végleg egyedül maradok. Tudom, egyesek szerint ennek örülni kellene, de nem megy.
2022. aug. 2. 16:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor gondolj arra hogy mégiscsak jobb egyedül, mint bármilyen más rossz kapcsolatban!
2022. aug. 2. 16:59
 2/11 A kérdező kommentje:
Helyes férfi mind a kettő, az első nagyon szorgalmas, sokat dolgozik. A másikról is ugyanez elmondható, neki pénze is van bőven. Viszont engem nem érdekel a pénz, soha nem akartam aranyásó babérokra törni. Ráadásul nem is tartom magam szépnek, nem tudom, hogy miért akarnak tőlem bármit is. Fiatal sem vagyok, 35 éves.
2022. aug. 2. 17:00
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha jobban érzed magad egyedül, akkor tökmindegy, hogy most belemész-e a kapcsolatba vagy sem, rövid távon véget érne úgyis, szóval ugyanott vagy. Szerintem ne erőltess magadra olyasmit, amit nem akarsz. 35 évesen már csak el tudod dönteni, mi kell a boldogságodhoz.
2022. aug. 2. 17:04
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom én sem, hogy mit szeretnék. Nem akarok rossz döntést hozni. Másfél éve vagyok egyedül, előtte 10 évig voltam párkapcsolatban, sajnos nem szépen váltunk külön.
2022. aug. 2. 17:07
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
60evesen is talalhatsz magadnak valakit meg, ne gyötörd magad olyannal amit nem szeretnél mert megsinyled. Van idod bőven ne felj. Varj par honapot v egy evet amig ugy erzed h készen allsz egy kapcsolatra. Addig foglalkozz magaddal barátokkal hobbival, es kitudja lehet rad talal addig akivel majd ugy erzed h nem is szeretnel varni egy percet se.
2022. aug. 2. 17:07
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, nekem is volt olyan időszakom mikor pánikoltam.37 éves vagyok, férfi.És szeretnék családot alapítani.Mindenem meg is van hozzá, egyedül a társ hiányzik.Egy időben már-már megszállottan kerestem a párom,és nagyon durván ekörül forgott minden gondolatom. Volt olyan randipartnerem, akivel próbáltam erőltetni a dolgot, bemagyarázni magamnak hogy jó lesz és vele megvalósítom a dolgokat.De természetesen nem ment.És a sokadik ilyennél rájöttem hogy nem jó egy olyan kapcsolatba lenni, ahol nem tud azonosulni a másikkal az ember.És az sem jó ha csak azért van együtt valakivel hogy ne legyen egyedül, vagy fél hogy egyedül marad. És ezért belemegy bármibe.Ami már kezdetben sem tűnt jó ötletnek.

Gondolkodj el azon mire vágysz az életben,mit szeretnél, milyen jövőt, és ez alapján nyiss a férfiak felé.Tehát ha valaki szexkapcsolatot akar tőled, de te többre vágynál, akkor ne menj bele.Ha lekötöd magad egy olyan emberrel akivel nincs közös jövőd, akkor magad alatt vágod a fát...mert elveszítesz egy csomó időt...azalatt találhatsz olyat is, akivel egyeznek az elképzelések a jövőt illetően és minden stimmel köztetek.

Én ezt a saját bőrömön és hülyeségeimen tapasztaltam meg...nem érdemes olyannal összeállni akivel már kezdetben valami hibádzik.Persze vannak biztosan kivétel, hogy félreismerünk valakit vagy hasonló.

2022. aug. 2. 17:09
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért ne kezdj bele egy kapcsolatba, mert azt hiszed, hogy később ne találnál. Főleg, hogy nagyon fiatal vagy. Az ilyen kapcsolat alapból nem lenne hosszútávon működőképes.
2022. aug. 2. 17:17
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Tény és való 40 felett nehezebb lesz....de mindenkinek.

Főleg amikor nem látszik, de meghallják, hogy 40-en akárhány éves vagyok...

De nálad itt egyik sem jó, keress tovább, ezek alapján kelleni fogsz másoknak is.

2022. aug. 2. 17:27
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne ugorj bele csak úgy ha úgy érzed egyiktől sem akarsz semmit. Valószínűleg csinos vagy ezért 1-2 év múlva is lesz jelentkező. És lehet akkor épp lesz kedved is hozzá.
2022. aug. 2. 17:40
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

Elutasítom mind a kettőt, aztán egyszer majd eljön az igazi.

2022. aug. 2. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!