Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak, hova forudljak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hova forudljak ha nőként nem tudok beszélgetni és nagyon weird vagyok?

Figyelt kérdés

28/N vagyok, kiskorom óta szociális szorongásos, amin rengeteget dolgozom, sokat fejlődtem az elmúlt évek alatt, jártam terápiára, dokikhoz, stb, szóval nem hanyagoltam el.

Mindennek a gyökere a gyerekkorom, óvodába sem jártam, a szüleim teljesen elvágtak az emberektől 16 éves koromig. Általános iskolában is kiközösítettek, mert nem tudtam hogyan kell barátkozni, beszélgetni.

Sajnos ez a mai napig itt van. Rengetegen tartanak unalmasnak, zárkózottnk, és sokszor mondják, hogy fura dolgokat mondok, pedig igyekszem.

Többnyire arra használnak, hogy lelki szemetes legyek, utána nem kellek mert ilyen weird vagyok. Pasik is mondták már rám, hogy nerd (és nem pozitív értelemben).

Tinderen is fent vagyok, és a pasik offolnak engem 2-3 sor után. Nagyon kellemetlenül érzem magamat, és már szorongok.

Sokszor van, hogy facebookon is bejelöl egy srác, elkezdünk beszélgetni aztán letilt. :D

Szeretnék fejlődni, de nem tudom hogyan tudnék, hisz mint mondtam, rengeteget fejlődtem és ez sem elég. Régen még ennél is durvább voltam.

Amint beszélek valakivel, már rettegek, hogy nem vagyok szerethető.

Biztos nem a külsőmmel van a baj, mert amúgy közelednek felém, megnéznek, stb, ha kinyitom a számat akkor van gond.

Egész életem során 1-2 barátságom volt, ami kölcsönösségen alapult, ott elfogadtak olyannak, amilyen vagyok, sőt.

Vagy lehet én csak ilyen vagyok és ezt kelelne elfogadni? Most járok egy pszichológushoz, és mondom is neki, hogy nem barátkoznak meg ismerkednek velem (direkt pasi pszichológushoz járok, hogy jobban átlássuk), és azt mondja nem érti.

Lehet, ez hülyeség, de kitöltöttem azt a személyiségtesztet, és INFJ lettem, ami a legritkább, és kezdtem utánaolvasgatni, hogy megannyi INFJ érzi azt, hogy ő weird és nincsenek barátai, nehezen boldogulnak. Lehet ennyi lenne a baj?

Tudnátok segíteni?

Nagyon magam alatt vagyok, annyira azt érzem, hogy nem vagyok szerethető mert a férfiak törölnek meg tiltanak.

2022. aug. 2. 16:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
20%
mennyi ilyen nő lett itt hirtelen, micsoda kánaán
2022. aug. 2. 21:47
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

"és azt mondja nem érti"

Akkor ennyit ernek a czihomokusok....

38F incel

2022. aug. 3. 00:47
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is hasonló vagyok, sosem tanultam meg szocializálódni mivel tizenévesen nagyon mélyen voltam a szociális fóbiában és csak interneten életem az életem. Most nincs egy barátom sem, ezért más dolgokban keresem a boldogságot.. Nem tudom mi mást lehetne ezzel kezdeni bár én szakemberhez sosem mentem el.
2022. aug. 3. 08:35
 14/15 anonim ***** válasza:
Na kérdező elég sok olyan van itt akivel azonosulhatsz. Írj rájuk es legyetek együtt weirdek. Meg akar pasid is osszejohet innen ha akarod, vagy ami éppen kell
2022. aug. 3. 09:18
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon szívesen kinyalnálak, mindenféle viszonzás nélkül.
2022. aug. 14. 01:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!