Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hazudik a szemembe és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudik a szemembe és tagadja le ami köztünk volt?

Figyelt kérdés

Igaz több hónappal ezelőtt történt a dolog. De szerettem volna ha normalizálódik a dolog kettőnk között és békében elköszönünk egymástól vagy akár ha van kedve hozzá akkor legyen folytatás. Odamentem hozzá beszélni, egy fehér rózsát vittem a béke jegyében. De elég ideges lett és mikor rákérdeztem, hogy ami korábban történt az mi volt egyszerűen letagadta. Nem voltunk teljesen kettesben, mert egy munkatársa hallóközelségben volt, de annak komoly barátnője van évek óta. Mit gondoltok?

ő 21L / én 34F

2022. júl. 31. 22:50
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mihez kezd az életben ezzel a gondolkodásmóddal. Néhány év múlva talán meg fogom keresni. Most akkor legyen úgy ahogy ő akarja, pedig ez nagy csalódás nekem, utóbbi 10 évben senkihez nem kerültem ennyire közel és nem akartam ennyire. Köszönöm mindenkinek aki normálisan válaszolt!
2022. aug. 7. 11:49
 22/24 anonim ***** válasza:

"Nekem ennyi volt, ha így viselkedik akkor én nem fogom még egyszer keresni!"

Ennek biztos örülni fog.

Te honnan szedted, hogy jó ötlet mások előtt jelenetet rendezni és kínos helyzetbe hozni a csajt? Főleg szakítás után hónapokkal?

2022. aug. 7. 12:28
 23/24 anonim ***** válasza:

Szerintem te őt teljesen félreértetted. A gondolkodás módod neked nyilvánvalóan problémás, "Most akkor legyen úgy ahogy ő akarja", de basszus minden esetben 2 emberen múlik, nem nyomhatod rá senkire az akaratodat, párja van, nem vonzódik hozzád, komoly mentális problémának kell lenni, ha ezt valaki nem érti meg. Még 5 mondatot sem mertél leírni, hogy milyen jellegű volt a kapcsolatotok, gondolom egyszerűen kedves volt

Nem kellene megkeresned soha többet! Egy pszichológus felkeresése viszont tanácsos lenne, neki elmesélhetnéd a történetet normálisan, hátha megértenéd, hol hibáztál.

2022. aug. 7. 13:27
 24/24 A kérdező kommentje:

"Te honnan szedted, hogy jó ötlet mások előtt jelenetet rendezni és kínos helyzetbe hozni a csajt? Főleg szakítás után hónapokkal?"

Nem szerettem volna kínos helyzetbe hozni, de aztán odébb is mentünk csak egy munkatársa követett minket és hallotta részben, hogy mit beszélünk.

Egyébként attól, hogy hónapokkal ezelőtt elköszöntünk egymástól nem voltunk olyan rossz viszonyban, egymás közelében dolgoztunk, heti szinten találkoztunk, de volt olyan időszak is amikor naponta láttuk egymást, beszélni is szoktam vele néha. Mint utólag kiderült azt is csak nekem árulta el, hogy az lesz utolsó munkanapja, még a közvetlen munkatársai sem tudták, hogy utána már nem fog bemenni, csak a ruháit leadni.

"Nem kellene megkeresned soha többet! Egy pszichológus felkeresése viszont tanácsos lenne, neki elmesélhetnéd a történetet normálisan, hátha megértenéd, hol hibáztál."

Ha én félreértettem akkor ugyanúgy félreértett ő is engem. Nekem nem kell felkeresni a pszichológust, mert a hangok a fejemben megmondták, hogy normális vagyok. :)

2022. aug. 8. 08:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!