Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hazudik a szemembe és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudik a szemembe és tagadja le ami köztünk volt?

Figyelt kérdés

Igaz több hónappal ezelőtt történt a dolog. De szerettem volna ha normalizálódik a dolog kettőnk között és békében elköszönünk egymástól vagy akár ha van kedve hozzá akkor legyen folytatás. Odamentem hozzá beszélni, egy fehér rózsát vittem a béke jegyében. De elég ideges lett és mikor rákérdeztem, hogy ami korábban történt az mi volt egyszerűen letagadta. Nem voltunk teljesen kettesben, mert egy munkatársa hallóközelségben volt, de annak komoly barátnője van évek óta. Mit gondoltok?

ő 21L / én 34F

2022. júl. 31. 22:50
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
De ha meg ultra brutál kínos, és letiltott miatta, akkor hogy jutott eszedbe, hogy kedve lenne folytatni? Felejtsd el őt, és kerüld el messzire!
2022. aug. 1. 00:22
 12/24 A kérdező kommentje:
Nem ez miatt tiltott le, hanem egy teljesen ártatlan szituáció után még régebben. Óóó nem gondoltam én, hogy lenne kedve folytatni kb. 99% biztos voltam benne, hogy el fog küldeni, mivel ugye le is tiltott előtte. Csak szerettem volna ha tudunk őszintén beszélgetni, akár úgy is, hogy ez most az utolsó és soha többet nem látjuk egymást. Nem rajtam múlott, hogy nem tudtunk kettesben beszélgetni, én úgy akartam! De mire kettesben maradtunk volna faképnél hagyott.
2022. aug. 1. 00:38
 13/24 anonim ***** válasza:
61%
Nem akar tőled semmit. Még mindig nem világos? 21 éves fiatal làny, te meg már fél lábbal vagy a sírban! És lefogadom külsőre sem vagytok egy szinten.
2022. aug. 1. 08:19
 14/24 anonim ***** válasza:
62%

"ő 21L / én 34F"

No comment. Szánalom.

2022. aug. 1. 08:45
 15/24 anonim ***** válasza:
65%
Biztos vagy benne hogy volt bármi is köztetek? Vagy csak te hitted azt.
2022. aug. 1. 08:54
 16/24 anonim ***** válasza:

"és békében elköszönünk egymástól"

Már elköszöntetek egymástól. Több hónappal ezelőtt.

2022. aug. 1. 10:26
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Bírom az ilyen kérdéseket, nem tudjuk mérlegelni valójában mi történt , mert csak a lényeg maradt le , az ""apróságokat"" is mindenki másképp kezeli , de hogy tiltott utána , és téged nem lepett meg hogy tilt ...

...most még jön az èrtetlenkedès.

Helyedbe addig szàlnèk ki amíg nem mész át zaklatóba.

2022. aug. 1. 10:29
 18/24 A kérdező kommentje:

"Biztos vagy benne hogy volt bármi is köztetek? Vagy csak te hitted azt."

Persze. :) Az viszont benne van, hogy én sokkal többet gondoltam bele, neki ez csak egy kis kaland volt.

"Már elköszöntetek egymástól. Több hónappal ezelőtt."

Valóban elköszöntünk, de nem ilyen egyszerű a helyzet mivel utána is sokszor összefutottunk és töltöttünk időt együtt, de mindig más emberek társaságában. Ezért jó lett volna végre négyszemközt beszélni, hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba.

2022. aug. 1. 19:06
 19/24 anonim ***** válasza:
Milyen tiszta vizet? Szakítottatok, nem tartjátok a kapcsolatot. AZ, hogy más emberek társaságában összefuttok, semmit nem jelent. Hagyd békén szerencsétlen lányt. Nem akar veled már beszélni.
2022. aug. 1. 20:17
 20/24 A kérdező kommentje:
Nekem ennyi volt, ha így viselkedik akkor én nem fogom még egyszer keresni! Egyébként sem fogunk már összefutni munkahelyváltás miatt, ezért is lett volna jó utoljára még négyszemközt beszélni.
2022. aug. 1. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!