Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hazudik a szemembe és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudik a szemembe és tagadja le ami köztünk volt?

Figyelt kérdés

Igaz több hónappal ezelőtt történt a dolog. De szerettem volna ha normalizálódik a dolog kettőnk között és békében elköszönünk egymástól vagy akár ha van kedve hozzá akkor legyen folytatás. Odamentem hozzá beszélni, egy fehér rózsát vittem a béke jegyében. De elég ideges lett és mikor rákérdeztem, hogy ami korábban történt az mi volt egyszerűen letagadta. Nem voltunk teljesen kettesben, mert egy munkatársa hallóközelségben volt, de annak komoly barátnője van évek óta. Mit gondoltok?

ő 21L / én 34F

2022. júl. 31. 22:50
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
65%

Mert kellemetlen neki a dolog. Egyáltalán mi volt köztetek, és miért gondoltad, hogy ezt a kollégája füle hallatára akarta volna megbeszélni?

Nagyon tapintatlanul akartad ezt a dolgot kezelni, a rózsa, meg gondolom még kínosabbá tette a dolgot.

2022. júl. 31. 23:00
 2/24 anonim ***** válasza:
87%
Uhh ez munkahelyen baromi kínos.
2022. júl. 31. 23:13
 3/24 anonim ***** válasza:
84%
Amúgy is mit akarsz te egy 21 éves lánytól? Igen, ő hozzád lány, nem nő..
2022. júl. 31. 23:18
 4/24 A kérdező kommentje:
Szerintem is jobb lett volna ha teljesen kettesben tudunk beszélni, de mivel letiltott csak ez az egy lehetőségem volt, hogy beszéljek vele. Nem szeretném részletezni, hogy mi történt korábban, mert ezt csak egy anonim kérdésnek szánom és nem szeretném ha bárki tudná ő vagy én kicsoda.
2022. júl. 31. 23:20
 5/24 anonim ***** válasza:
91%
Letiltott... hát így pláne nem értem miért mentél oda, aki akar tőled valamit, az nem tilt le. Hagyd békén.
2022. júl. 31. 23:22
 6/24 anonim ***** válasza:
88%
Hát hallod, nem csodálom, hogy letiltott ha még ebből sem értesz.. elég para vagy.
2022. júl. 31. 23:22
 7/24 anonim ***** válasza:
90%

Letiltott kínos

Munkahelyenen mentél oda , duplán kínos

Munkatàrsa tanúja volt triplàn kínos

A csaj mèg csak 21 de már feltörölte veled a padlót , ultra kínos

Nem tudom mit vársz az èlettöl

2022. júl. 31. 23:28
 8/24 A kérdező kommentje:
Amikor megismertem akkor nagyon úgy tűnt kölcsönös a szimpátia. Sajnálom, ha "para" vagyok, nem vagyok ilyen dolgokban tapasztalat, ezért is tettem fel a kérdést...
2022. júl. 31. 23:32
 9/24 anonim ***** válasza:
90%
Hát, mindenesetre ilyet többet ne csinálj. Ha letiltanak, akkor ne zaklasd a másikat semmilyen formában.
2022. júl. 31. 23:35
 10/24 A kérdező kommentje:
Hát igen, ez ultra brutál kínos ezért is jobb ha nem mondok el több részletet és csak így anonim módon kérdezek! Természetesen nem szeretném áthágni a zaklatás semmilyen törvényi formáját.
2022. aug. 1. 00:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!