Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudik a szemembe és tagadja le ami köztünk volt?
Igaz több hónappal ezelőtt történt a dolog. De szerettem volna ha normalizálódik a dolog kettőnk között és békében elköszönünk egymástól vagy akár ha van kedve hozzá akkor legyen folytatás. Odamentem hozzá beszélni, egy fehér rózsát vittem a béke jegyében. De elég ideges lett és mikor rákérdeztem, hogy ami korábban történt az mi volt egyszerűen letagadta. Nem voltunk teljesen kettesben, mert egy munkatársa hallóközelségben volt, de annak komoly barátnője van évek óta. Mit gondoltok?
ő 21L / én 34F

Mert kellemetlen neki a dolog. Egyáltalán mi volt köztetek, és miért gondoltad, hogy ezt a kollégája füle hallatára akarta volna megbeszélni?
Nagyon tapintatlanul akartad ezt a dolgot kezelni, a rózsa, meg gondolom még kínosabbá tette a dolgot.

Letiltott kínos
Munkahelyenen mentél oda , duplán kínos
Munkatàrsa tanúja volt triplàn kínos
A csaj mèg csak 21 de már feltörölte veled a padlót , ultra kínos
Nem tudom mit vársz az èlettöl

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!