Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet válaszolni, és ezután hogy akar szembe nézni velem?
Van egy lány, akivel munka révén többször találkoztam (de csak ritkán, talán havi egyszer), és szerintem volt köztünk kölcsönös szimpátia, nemcsak munka hanem személyes csevegéseket folytattunk bőven, részemről lehetett volna ennél több is, de abban a helyzetben ezt nem akartam éreztetni. Most viszont áthelyezésre került a cégen belül, de így is találkozhatunk még munka okán, de így már ez csak nagyon ritkán fordul majd elő, talán félévente egyszer, de akkor több órán keresztüli találkozás lenne megint.
Úgy döntöttem, írok neki, de a munkahelyi levelező rendszerben nem akartam, mert azt más is olvashatja, ezért felkerestem név alapján közösségi médiás profilját. Ott írtam neki, hogy kár, hogy messzebbre kerül, szívesen tartanám vele a kapcsolatot. Ennél többet nem írtam, de szerintem sejthető a szándék. Nem válaszolt rá, pedig látta.
Én ezt egy elég bunkó magatartásnak gondolom, már más nőktől is tapasztaltam. Mióta elfogadott az, hogy valakit válasz nélkül hagynak? Nem tudom, hogy ezek után hogy akar a szemembe nézni és jó szájízzel diskurálni a következő meetingen, ahol megint bőven több időt fogunk együtt tölteni annál, amennyit a munka ügyében meg kell vitatni. Addig még van 1-2 hónap, de megint félnapos lesz.

Felejtsd el. Nem kell ebből ekkora nagy ügyet keríteni. Vedd úgy, mintha nem írtál volna neki. Ha találkoztok, hivatalosan üdvözlöd, csak hivatalos dolgokról beszélsz vele, ha elkerülhetetlen, aztán odébb lépsz és mással diskurálsz. Levegő.
Nőj fel. Sok ilyen helyzet lesz még az életben. Emelt fővel át kell nézni az ilyen helyzeten.

Ha nem válaszolnak az is egy válasz.
Nekem volt ilyen, ugyanúgy beszéltem a csajjal mint előtte. Se ő se én nem hoztam fel.

Mivel munkahely, simán a szemedbe fog nézni, mert nem személyes okból fog szóba állni veled, hanem az a dolgotok, hogy beszéljetek egymással munka ügyben.
Nyilván illetlen a szitu, ilyet én nem szoktam csinálni, velem már történt ilyen, de egyáltalán nem akkora dolog, mint ahogy ezt te önérzetesen felfújod. Nem a csajod ignorál, se a barátod, hanem egy munkahelyi ismerős, jesszus... Kit érdekel? Két nap alatt el is lehet felejteni.

Lehet, hogy csak szerinted volt kölcsönös a szimpátia 🤷🏼♀️
Nem ismerem a Facebook etikettet, mert nem vagyok fent közösségi oldalakon. De egyszer rám írt egy kollégám Viberen, akinek nem adtam meg a számom. Baromi mérges voltam, és rohadtul nem válaszoltam rá. Személyesen szóba álltam vele, ha az utcán véletlenül összefutottunk, akkor is. Na,de az, hogy "megszerezze a számom", nagyon nem fér bele. Ha érdekli, kérje el, és majd eldöntöm, megadom-e. Az, hogy te betörsz más személyes terébe, az a másik felet semmire nem kötelezi.

Az szokott mèg lenni, hogy többet láttál az egèszbe mint ami volt , lehet mással is pontosan ugyanilyen.
Nem hogy úgy kezelnèd, hogy megpróbáltad, nem tudom minek kell a hiszti , meg a másik hibàztatàsa.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!