Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak úgy odamenni egy lányhoz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak úgy odamenni egy lányhoz?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy ott vagy egy kisebb programon (falunap, sörfesztivál, utcabál stb.). A lányok ilyenkor csoportosan sétálnak, mivel nem akarnak egyedül menni. Meglátsz egy lányt, aki nagyon tetszik, viszont egy 5 fős társaság van körülötte. A lány csak párszor nézett rád, de semmi más. Oda mennék hozzá? Ha igen hogyan?

2022. júl. 31. 18:07
A kérdező szavazást indított:
Igen, szerintem van esélyem
Nem, mert sokan vannak körülötte
Igen, hátha lesz valami
Nem, mert nem küldött semmi jelet
25 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
Na még mit nem. :))
2022. aug. 7. 00:33
 2/10 anonim ***** válasza:
62%
Én oda mennék hozzá, főleg ha sokat ittam. Sikerem ugyan valószínű nem lenne, de nekem az többet ér, hogy megmondjam a lánynak aki teszik nekem, hogy virul a búrám tőle.
2022. aug. 8. 08:12
 3/10 anonim ***** válasza:
82%

Igen, odamennék.

Mondanám a társaságnak, hogy bocs csak egy fél percre félrehívom, nem zavarom őket, kultúráltan közölném, hogy adjon alkalmat valamikor arra, hogy közelebbről megismerjük egymást, úgy érzem az egymásranézésünkből, hogy kölcsönös a szimpátia. Egy emailcím, vagy telszám és mehet is vissza a bnőihez, majd holnap, vagy holnapután felhívom.

Ennyi.

Ha bejövök neki ad valamit, ha elküld a francba, akkor bocs, hogy zavartam, szia és tipli.

Az egész nem több egy percnél.

2022. aug. 8. 08:26
 4/10 anonim ***** válasza:
Hát ha nektek jó égetni magatokat, akkor hajrá. :D
2022. aug. 8. 23:58
 5/10 anonim ***** válasza:
66%
Már bocs, de ki égeti magát és mivel ?
2022. aug. 9. 07:58
 6/10 anonim ***** válasza:
73%

Ha bárhol egy lány többször rámnéz, az azt jelenti, hogy van egyfajta szimpátia. Ennek adok esélyt egy két normális (nem áljópofizó stílusban) mondattal.

Ilyen egyszerű.

Ha elküld, akkor elnézéstkérek, hogy zavartam és ennyi, továbbmegyek.

2022. aug. 9. 08:02
 7/10 anonim ***** válasza:
Rám is néztek már nők, de egyik sem azért, mert bejöttem volna nekik. Éppen ezért nem adom meg nekik, azt a kárörömöt, hogy odamenve égessem magamat. :))
2022. aug. 9. 21:06
 8/10 anonim ***** válasza:
Okos, nagyon okoooos :-)
2022. aug. 9. 21:14
 9/10 anonim ***** válasza:
És te azt honnan tudod, miért néztek rád a nők ?
2022. aug. 9. 21:14
 10/10 anonim ***** válasza:
Egy átlagos fickót általában csak azért néznek meg a nők, mert éppen a tekintetük oda téved vagy véletlenül keresztezik egymás útjait. De ebbe kár bármit is belegondolni, az embernek ne legyenek hiú ábrándjai. :)
2022. aug. 9. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!