Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem idegesít? A "pólusok" így való eltolódása?

Figyelt kérdés

A női-férfi lét közötti pólusok ilyen mértékű eltolódása.

Egy nő, ha nincs képe, akkor:

- instagramon egyből elkezdi követni 50 ember

- tiktokon 60 ember

- társkeresőn van 20 bejövő levele

de ha kb. bármilyen hétköznapi tevékenységet csinál (utcán sétál, 3 másodpercig felveszik videón)

- húúú micsoda nő

- jaj de csiniiii

- jaj de jó nadrág hol vette?

meg ki tudja, hány bejövő like és üzenet.

Egy férfi meg gyakorlatilag bármilyen képpel, külsővel:

- sosem ír neki senki, maximum félévente 1-2 nő

- miért is a külsejével keltené fel a figyelmet, hisz a belső fontosabb

- senkit nem érdekel milyen élete van, mit csinál, egy nő sem akar írni neki, megismerni

- esetleg jó le b--zizzák, ha divatos stb

ez miért alakult így? Csak én látom reménytelenül eltorzultnak? Ilyen világban hogy ismerkedjen, érvényesüljön egy pasi a nők között? Egy nő bármilyen elhanyagoltan néz ki, bármit vehet fel mégha úgy is néz ki, mint egy telefosott búvárruha - megy a seggnyalás. Nőktől/pasiktól egyaránt.

És ez meddig fog fajulni, mikor pukkad ki?

2022. júl. 31. 15:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
És a férfiak miért írnak olyannak, akinek nincs fotója?
2022. júl. 31. 15:53
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Reklamálj a férfitársaidnál, kérdező.
2022. júl. 31. 15:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem idegesít. Én így is tudtam érvényesülni.. úgy, hogy nem instán csorgatom a nyálamat, mint a férfitársaim többsége.. hanem személyesen beszélgetek a kiszemeltemmel.
2022. júl. 31. 15:57
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mégis fèrfilètedre úgy rinyàlsz mint akinek megjött , nincs itt semmi eltolódás 🤣🤣
2022. júl. 31. 15:58
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezért az eltolódásért kik felelősek? Nem a férfiak? Ki mondja nekik hogy ugorjanak ki a börükből egy utcán sétálós videótól??
2022. júl. 31. 15:59
 6/9 anonim ***** válasza:
81%

A ferfiakat a szex hajtja

Ha egy nő mert lyuk van rajta megjelenik hú már követni kell mikozben a nevét sem tudják esetleg.

A nőket viszint nem hajtja egy nemiszerv.

Ha egy férdi megjelenik aki semmit nem tus felmutatni csak azt hogy neki szex kell minek írnának rá?

2022. júl. 31. 15:59
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én facebook appon jöttem össze a barátnőmmel. Vissza is írt, be is szívecskézett, sőt találkozni is találkoztunk🤣
2022. júl. 31. 16:02
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ejnye-bejnye inci-finci nincs szükség a feszültség keltésre.. Menj túrót kapargatni a kupakról.. Közben még pityereghetsz is
2022. júl. 31. 18:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Azért mert a férfiak vizuális típusok, a nők meg nem. Szerinted miért van az, hogy a szépségápolás főleg a csajok területe?
2022. aug. 1. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!