Ég hetes eltolódás lehetséges?
Figyelt kérdés
Utolsó menstruáció szerint 9+3 napos terhes vagyok, de UH szerint csak 8 hetes a pici. Lehet ekkora eltolódás, vagy jelezhet bajt, ha ennyivel kisebb az embrió?2022. jún. 7. 09:19
1/13 A kérdező kommentje:
Jaj elírtam a kérdést. Egy hetes eltolódást szerettem volna írni.
2022. jún. 7. 09:19
2/13 anonim 

válasza:

Megállapításkor nekem is kisebb volt egy héttel az utolsó menstruációhoz képest. Aztán a 12.heti genetikai uh-on kiderült hogy abszolút nem kisebb.
Nem gondolnám hogy gond lenne nálad sem, lehet hogy később fogant, vagy majd a nagy uh-on kiderül hogy mégsem kisebb.
3/13 anonim 

válasza:

Nekem végig kisebbnek nézték másfél héttel. Lehetséges.
4/13 anonim 

válasza:

A számitógép és a telefon kijavit ez előfordul bárkivel. 1 hetes eltérés gyakori, de normális ez.
5/13 anonim 

válasza:

+-2 hét belefér, nem jelez semmi problémát, ne aggódj.
6/13 anonim 

válasza:

Én mind 2x biztos ovuval mentem, és nálam vetélés lett mind 2 x.
Ha nem 100% az ovu akkor lehet később fogant
7/13 A kérdező kommentje:
Hát igazából nem 100%, előző terhességem óta 31 napos lett a ciklusom, csak ezt tudom biztosra. 😀
A legjobbakat remélem azért.
2022. jún. 7. 15:32
8/13 anonim 

válasza:

6 vagyok az első ilyen esetnél szívhang sem lett, a 2.nál 7 hétig jutottam.
Biztos neled csúszott az ovud
9/13 anonim 

válasza:

Később fognat, persze hogy lehetséges nekem 2.gyerkőcöm pont így volt, most a 3.is kesőbb fog at kb 1,5 héttel :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!