Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még valami vagy esélytelen? Vagy csak hülyít?
A lány akit szeretek tavasszal kidobott, mert nem jól viselkedtem az volt az utolsó hogy ordibáltam és sírtam.
Most egy közös társaságban voltunk és normális volt, és Ő szerinte én is. Elmentünk egy discoba, ott rányomult egy csávó (egyébként több csávó rányomult az este, de direkt lesz**tam és egyiktől sem akart semmit). Na de ott a discoban elment táncolni egy faszival, én meg egy csajjal a csaj mondta lépjünk le, felmentem a csajhoz. Éppen szexeltünk már akkor hívott fel ez a lány aki tetszik, hogy fussunk össze... Hát mondom ezt most hogy? már rég itthon alszok. Valamiért átfutott rajtam minden emlék és otthagytam a másik csajt akivel szexeltem. Átfutottam az egész várost (mert taxival a külvárosba mentem holott azt mondtam otthon vagyok) felmentünk beszélgettünk, de semmi.

"ordibáltam és sírtam."
Ilyet óvoda kiscsoportban szoktak csinálni, senkinek nem kell egy nagy bébi. Ha egyszer bébi voltál azzal végleg leírtad magad a nőnél.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!