Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy ilyen külsejű srácnak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen külsejű srácnak egy ilyen külsejű nő esélytelen?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2022. júl. 20. 17:53
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Jesus... Mi az a nő? XD
2022. júl. 20. 17:55
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Biztos, hogy nő? Jó nagydarab izmos…
2022. júl. 20. 17:57
 3/9 anonim ***** válasza:
97%
Eléggé, ugyanis nincs az az isten, hogy az a srác azzal a csajjal akarjon összejönni. Legalább is elég kicsi a valószínűsége.
2022. júl. 20. 18:17
 4/9 anonim ***** válasza:
53%

Vicces, hogy mennyire ki vannak még pörögve egyesek azon, ha egy nő izmos. Na mindegy.

Egyébként igen, valószínűleg esélytelen. Nem is feltétlenül azért, mert külsőre nem jön be neki (bár az is esélyes), de a csaj a kép alapján minimum hobbi testépítő, de lehet versenyszerűen is csinálja. Az ő életmóduk nagyon más, mint a linkelt srácnak. Kicsi az esélye, hogy ekkora életvitelbeli különbséggel működőképes lenne egy kapcsolat.

2022. júl. 20. 18:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Nemazon vagyunk ki, hogy izmos, hanem ez már szélsőség.
2022. júl. 20. 18:36
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kölcsönösen nem jönnének be egymásnak. Az ilyen nagy cula testépítő nőknek általában nagy cula testépítő pasija van. Egyrészt mert az ilyen csajoknak is az tetszik, másrészt mert ez egy külön szubkultúra, és az ennyire izmos nő az ezen kívül eső emberek számára taszító. Egy átlag ferin nem akar ilyen nőt.
2022. júl. 20. 21:19
 7/9 anonim ***** válasza:
Más az életvitelük. A csaj testépítő , neki szinten izmos férfi kell a teremből.
2022. júl. 20. 23:19
 8/9 anonim ***** válasza:
64%
hasonló kockakivitel vagyok, mint a képen látható gyerek, de a magasságomhoz képest én megvagyok kilóban. 180centire 80kg. Viszont nemértem, kinek állna fel egy ilyen nőre.
2022. júl. 21. 00:49
 9/9 anonim ***** válasza:
58%
Ha rosszul viselkednél, meg is verne…
2022. júl. 21. 05:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!