Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan kapjak nőt ha nincsenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kapjak nőt ha nincsenek női ismerőseim és alapvetően nem is kezdeményezek a nőknél?

Figyelt kérdés
Nem kezdeményezek mert nem akarom megadni azt a nőknek, hogy lekoppintsanak , viszont néha vágyok arra is , hogy legyen egy társam is , mi erre a megoldás ? 30F
2022. júl. 29. 19:35
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát így valóban nehéz lesz. Marad, hogy vagy egyedül maradsz, vagy sokat mozogsz szociális körökben, akár hobbi, akár rendezvény, akár bármi kapcsán, ahol random igyekszel kapcsolatot teremteni másokkal, amivel fejlődik a szociális érzéked, a szociális hálód és esélyt kapsz találni olyan nőt, aki egyértelműen érdeklődik, így kizárva a csalódás lehetőségét.

Első opció örök magány, második pedig erős lutri, bár én abban hiszek, nem a direkt párkeresésben. Ha lehetőséget teremtesz, előbb, utóbb jön olyan nő, aki meglát benned valamit.

2022. júl. 29. 19:40
 2/18 anonim ***** válasza:
91%
Nem lenne egyszerűbb belenyugodni az egyedüllétbe?
2022. júl. 29. 19:46
 3/18 anonim ***** válasza:
91%
Mi az, hogy “kapjak”? Mint egy zsemlét a boltban?
2022. júl. 29. 19:49
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Én meg úgy akarok nyerni a lottón, hogy nem akarok szelvényt venni, mert az csak kidobott pénz. Valami ötlet?

Jelszó: Rizikó nélkül nincs kockázat!

2022. júl. 29. 19:51
 5/18 anonim ***** válasza:
79%
Így jár az, aki közérzetjavító használati tárgyként tekint az embertársaira. Nem tudlak sajnálni, kérdező.
2022. júl. 29. 19:54
 6/18 A kérdező kommentje:

El vagyok egyedül is de kipróbálnám milyen egy barátnővel , elvégre ez lenne a normális meg elvárt viselkedés , a szexuális ingerem meg van rá , illetve ha valaki lenne aki gondoskodó szerepet töltene be életemben, feltakarítana helyettem, elmondhatnám neki a gondjaimat, stb.

Viszont több barátomnál láttam régebben, hogy iszonyat idegesitő a legtöbb nő és követelező, ezt a részét nem tudnám elviselni, nem tudom nekik voltak csak ilyen barátnőik vagy mind ilyen

2022. júl. 29. 19:58
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

#6:

"illetve ha valaki lenne aki gondoskodó szerepet töltene be életemben, feltakarítana helyettem, elmondhatnám neki a gondjaimat, stb"

Tiszta sor, pótanyukát akarsz, akit egyúttal szexuális célokra is használhatsz.

Most akkor föltenném a kérdést: NEKI (a potenciális barátnődnek) ebben mi lenne a jó?

2022. júl. 29. 20:01
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

mintha a lottót akarnád megnyerni, de a szelvény árát nem akarnád kifizetni.

így, sehogy. soha nem fog bekopogtatni hozzád a pizzafutár csaj, hogy bárcsak leszophasson téged.

2022. júl. 29. 20:02
 9/18 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva így soha nem lesz.

Meglehet az is, hogy örökké egyedül maradsz. Sajnálom

2022. júl. 29. 20:06
 10/18 A kérdező kommentje:

Neki is lenne egy társa , nyilván én is mellette állnék meg segíteném

2022. júl. 29. 20:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!