Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a kettős mérce?

Figyelt kérdés

A duci nőknek lehet átlagos férfi partnert találniuk, de egy túlsúlyos férfinek már nem lehet átlagos testalkatú barátnője. Hanem azonnal csak a szinten nagydarab nőket tárták hozzájuk valónak.

Akinek szerencsétlenebb a adottsága nők terén az semmi baj, ha férfinek akkor megallas nélkül kapja az elítélést hogy mit képzel ha így szeretne partnert. Diéta és sport 15 éven át aztán ha minden jól alakul esetleg lehet valakije.

2022. júl. 29. 11:37
 1/7 anonim ***** válasza:
50%
Nagy a punci 6🍎.
2022. júl. 29. 11:38
 2/7 anonim ***** válasza:
68%

A pasiknak 10 bol 9 nő bejön mert van rajta lyuk

A nőknek meg 10 bol 1 pasi jön be.

2022. júl. 29. 11:42
 3/7 anonim ***** válasza:
90%

Mi az hogy lehet meg nem lehet?

Amúgy én úgy vettem észre a nőket jobban ekézik ha túlsúlyos, mondván “ a nő csak a külsejét adja a párkapcsolatba”

(Én nem értek ezzel egyet, mielőtt nekem estek)

2022. júl. 29. 11:50
 4/7 anonim ***** válasza:
87%

Ez hol kettős mérce?

A nők (a melegeket leszámítva) egyedül a férfikról alkotnak szexuális értelemben véleményt.

A férfiak (a melegeket leszámítva) egyedül a nőkről alkotnak szexuálsi véleményt.

Mindkét csoportnak megvannak az egymástól teljesen és tökéletesen független preferenciái.

Mégis ki az, aki kettős mércét alkalmaz? Az a párszáz/párezer biszexuális az országban?

Megidézem White Metamorphosist, hogy mondjon véleményt. :DDDD

2022. júl. 29. 11:58
 5/7 anonim ***** válasza:
87%

Ez nem kettős mérce.

Bőven látni az utcán vékony nőt testesebb férfivel.

De ha netán te vagy az alkesz hímsovi, akkor nálad a dagadság a legkisebb probléma.

2022. júl. 29. 12:01
 6/7 anonim ***** válasza:
77%
Szokott pedig tényleg lenni testes férfi, vékony lány pár. Me fordítva is. Leggyakoribb azért a hasonló hasonlóval. Szerintem az ember ahogy önmagát tudja elfogadni, azt tudja elfogadni a másikon is.
2022. júl. 29. 12:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség, szerintem inkább a vékony/átlagos nők jönnek össze nagydarab férfival, mint vékony/átlagos pasik duci nővel, persze, mindkettőre van azért példa bőven. Nekem speciel (karcsú, alacsony nőként) a nagydarab pasik tetszenek leginkább, de ne kötényhasa legyen, és ne fújtasson 2 lépéstől. Ami szintén nem elhanyagolandó, az egyéb tényezők, mindenekelőtt a kisugárzás. Amúgy meg egy vékony nő se szép automatikusan, csak mondom, van, akinél egy ruhafogas is szexibb, vagy pl. csúnya az arca stb.
2022. júl. 29. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!