Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyi idő után már jobb ha beletörődöm az egyedüllétbe?
Figyelt kérdés
24 vagyok és nem volt barátnőm soha. Úgy gondolom hogy a lányok nem nagyon jönnének össze ennyi idős tapasztalatlan fiúval. Meg már annyi jó dologból kimaradtam. Tini szerelemben már sosem lesz részem. Meg az egész fiatal korom eltelt szerelem nélkül.2022. júl. 29. 07:50
1/6 anonim 

válasza:

Mit csináltál az elmúlt 9 évben amikor az átlag már csajozik?
Még nem teljesen veszett az ügyed ha amúgy nem vagy ronda és kövér. Ha az is jelen van akkor tényleg nem sok az esély.
2/6 anonim 

válasza:

Hat itt lassan indul az incel vonat.....
Sebaj, eggyel tobben leszunk :)
37F inczel
4/6 anonim 

válasza:

Az miért nem opció soha, hogy kezdesz magaddal valamit? Itt is csak azt tudom írni, amit valamelyik korábbi ilyen posztnál. Aki ugyanattól a cselekvéstől vár más eredményt, az hülye. Ha 9 évig az nem működött, amit próbáltál, miért nem próbálsz mást, esetleg tapasztalod ki, hogy mi a baj?
A határon mozogsz, talán még bele tudsz rázódni, ha önsajnálat helyett fejlődsz és tanulsz.
5/6 anonim 

válasza:

Mindegy mennyi idős valaki, a gond akkor van ha fejben már eldőlt, hogy bezárod magad a nők és ismerkedések elől. Én is olyan 25 körül éreztem fejben, hogy vége, nem tudok a nőkre úgy nézni meg foglalkozni velük, mint előtte. Sok csalódás után ez kialakult. De jobb így, mert legalább ez a dolog nem idegesít, mivel elengedtem, teperni ugye sose fogok, meg semmi ilyesmi, tőlem nézhet ki úgy is mint Pamela Anderson fiatalon. Ha akar valamit akkor a férfit, mint királyt kösse le ő.
6/6 anonim 

válasza:

Mi már így jártunk. Ismerek egy lányt, azt hittem eddig nem igazán lehetett semmiféle kapcsolata, pedig huszonx éves, erre aztán több exéről is említést tett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!