Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ronda nő vagy egyedüllét? Melyik a jobb?
Figyelt kérdés
2018. aug. 17. 22:46
1/20 anonim 

válasza:

Ha lesz jövendőbelid, ő is most biztos ezt kérdezi. Ronda pasi vagy egyedüllét?😀
2/20 anonim 

válasza:

Én nem tudnék olyannal lenni akihez külsőre nem vonzódom , de hát te tudod :)
3/20 A kérdező kommentje:
Én már döntöttem. Arra vagyok kíváncsi, ti mit választanátok.
2018. aug. 17. 22:50
4/20 anonim 

válasza:

Ha már választottad, biztos nem lehet olyan ronda.
5/20 anonim 

válasza:

Én még nem láttam ronda nőt...
Belül ronda embert már igen, mondjuk abban is magas az ingerküszöböm, szóval, abból sem sokat.
Nem tudom miről beszélsz.
Én biztos, hogy egy másik embert választanék, teljesen mindegy a külsejétől, csak nekem tetsszen, ha már kell vki, mert magányosnak érzem magam.
6/20 A kérdező kommentje:
Te miről beszélsz?
2018. aug. 17. 22:58
7/20 A kérdező kommentje:
"Én még nem láttam ronda nőt..."
Akkor adj hálát az Égnek.
2018. aug. 17. 22:59
8/20 anonim 

válasza:

Én a ronda pasik vagy az egyedüllét közül választottam az utóbbit :D Nem a legjobb, de hát ha csak ez a két választási lehetőség van... Szerintem a te esetedben is jobb az egyedüllét. Úgyse tudsz olyannal együtt lenni, aki taszít, mert észreveszi rajtad és te se érzed jól magad közben, így meg akkor semmi haszna. Foglald el magad mással pl. munka, barátok, hobbi, tanulás stb.
9/20 A kérdező kommentje:
De meg is ölhetem magam és nem kell többet ezen agyalni.
2018. aug. 17. 23:12
10/20 anonim 

válasza:

Legjobb lenne, ha senki se kapcsolódna tovább és szépen lassan kihalnánk. :D
Szurkolok, hogy összejöjjön. :D F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!