Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diplomás nők ti adnátok esélyt egy gyári munkás fiúnak?

Forditva is lehet nezni a dolgok. Ertelmisegi ferfi vagyok, jo keresettel (IT). Sosem az alapjan valasztottam partnert, hogy mennyi penze, milyen munkaja van vagy epp milyen szuperokos. Ha ezek lennek fontosak, akkor a wikipediat kellene elvennem felesegul. :)
Volt mindossze 8 osztalyt vegzett baratnom is es volt diplomas is. Meg kell mondanom, hogy sokkal erdekesebb volt szamomra a kevesebb iskolat vegzett no. Gyakorlati tapasztalata tobb csomo mindenben, mint az elmeleti - az lehet. Tehat mas szoval talpraesettebb. Nekem meg az elmeleti tobb es igy kiegeszitettuk egymast. Beszelgetni pedig mindenrol lehet. Szamomra az is erdekes, hogy o hogy latta a vilagot es sokat tanultam belole. A humor is fontos szamomra es azt sem a diplomaval osztjak.
Ha pedig a megfelelo fizetest az egyik fel mar szallitja es a masikban is megvan a szorgalom, akkor mar boven mukodo kapcsolat lehet belole.
Szoval osszefoglalva, nem erzem magam jobbnak, csak azert, mert nem szalag mellett dolgozom. Azt sem gondolom, hogy boldogabb lennek, mint egy kevesebbet kereso ember.
Ha no lennek sem gondolkodnek mashogy, szoval szerintem semmi gond nincs azzal, ha gyari munkas a baratod.

Ez a kedvenc érvem: "Láttam már életképtelen diplomást"... Igen, sajnos amióta a pénzszedés került a fókuszba, azóta már boldog-boldogtalan is diplomát szerezhet, ez szomorú. De van rengeteg diplomás, aki nem csak egy papírt szerzett amivel kitörölheti, hanem értékes tudása van. A tanulatlan munkásemberek viszont régen is és most is 90%-ban csak a lapátot támasztják és arra mennek hogy hogyan tudják megúszni a munkát.
Kérdésre válasz: Nálam kizáró ok, ha valaki gyári munkás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!