Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Diplomás nők ti adnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diplomás nők ti adnátok esélyt egy gyári munkás fiúnak?

Figyelt kérdés
Mert mondjuk csak azért gyári munkás mert az élete így alakult,de amúgy okos értelmes ember,és a fizuja se rossz mert egy jobb féle gyárban dolgozik(mondjuk audi).
2022. júl. 28. 19:21
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
76%
A párom diplomás, én gyári munkás vagyok:) Szóval igen, adnak esélyt. 24/F
2022. júl. 28. 19:24
 2/27 anonim ***** válasza:
75%

A közege akkor se lesz értelmiségi. Márpedig, az igen csak meghatározó, milyen körökben töltöd az ébrenlét minimum felét. A kommunikáció, humor, stílus és hosszabb távon az értelmi képességek a közösség szintjére állnak be. Ott pedig relatíve kevés a tanult, értelmes, nyitott és kifinomult stílusú kolléga.

Emellett, az se tesz jót az ember önbizalmának és önértékelésének, ha alja munkát végez, ahol ő mindig csak a sokadik csicska és a tágabb közösség is lenézi. Tehát, vagy a melón kívüli közössége is hasonló szinten állókból tevődik ki és így nem érzi azt, hogy ő kevesebb, vagy mindig lesz egy kisebbség érzete.

Mindezt írom úgy, hogy apukám szakmunkás ember, unokatesóm gyári munkás. Van tapasztalat sajnos.

Úgyhogy nem, amennyiben nem tervez nagyon rövid időn belül váltani.

2022. júl. 28. 19:28
 3/27 anonim ***** válasza:
68%
Most a betanított munkást érted a gyári munkás alatt? Én csak és kizárólag akkor adnék esélyt, ha mellette már végzi az esti iskolát/valamilyen képzést, amivel kikerül onnan. Tehát igénye van tanulni, és akaratereje is hozzá. Sosem tudnék beleszeretni valakibe, akiben nincs vágy arra, hogy többre vigye.
2022. júl. 28. 19:39
 4/27 anonim ***** válasza:
45%
Adom a 2-es és a 3-as válaszát.
2022. júl. 28. 21:06
 5/27 anonim ***** válasza:
50%
"Inkább legyen egy boldog asztalos, mint egy szomorú milliárdos." Én ezt vallom, kövezzenek meg érte. Azt csináld, amit szívvel, élvezettel, sikeresen tudsz művelni. Mert ésszel, szívvel szeretni nem lehet. Persze a szakmához kell a tudás és a tapasztalat, de ha nem szereted megette a fene.
2022. júl. 28. 21:22
 6/27 anonim ***** válasza:
35%
Ésszel, fejjel*
2022. júl. 28. 21:27
 7/27 anonim ***** válasza:
71%
Annyira utálom ezeket a gyári munkás topikokat. Olyan tök mindegy, hogy fizikai vagy szellemi munkás, ami számít: jól keres-e vele, tudja-e csinálni, meg talán, hogy szereti-e? Szerintem akik az ilyen topikokat nyitogatják, azok nem gyári munkások, hanem munkanélküliek.
2022. júl. 28. 21:35
 8/27 anonim ***** válasza:
12%

Én vissza hozzám a rabszolgaságot. De nem feketéknek. A tanulatlan embereket hajtanám mint a fene. Kevesebbet érnek mint egy értelmiségi.

27/N

2022. júl. 28. 22:03
 9/27 anonim ***** válasza:
66%
Sok ilyen párt ismerek, bár többnyire nem meredek az anyagi különbség. Ahol az, ott többnyire a szaki férfi 6-800 ezret visz haza, a diplomás nő meg 300-400 ezret. De ismerek olyat, hogy a pasi sima szaki villanyszerő állambácsinál 220 nettóért, csak közgázt végzett a Corvinuson és majdnem 600 at keres. 4 éve együtt vannak és most jön a gyerek. De van olyan is, hogy a pasi 49 éves sima vagyonőr 270 ezerért, a nő meg milliós fizetéssel főorvos és 56 éves. De ugye ott már ott van, hogy a nőnek a válása óta nem fontos a pénz, meg amúgy is jól keres, így csak egy szerető, ügyeskezű férje van szüksége.
2022. júl. 28. 22:13
 10/27 anonim ***** válasza:
56%
De ott vannak a rendőrök, buszsofőrök, legtöbbnek egész csinos nője van, pedig nem mindegyik ikubajnok a felsoroltak közül.
2022. júl. 28. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!