Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért akad ki a nő ha megtudja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akad ki a nő ha megtudja, hogy a randipartnere prostizni járt régebben?

Figyelt kérdés
Mivel különb ha az adott nő buli közben/buli után részegen fetrengett idegen csávókkal? Ráadásul sok esetben ilyen helyzetekben védekezés nélkül?!
2022. júl. 28. 17:46
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%
Ez olyan mint a drogos, attól hogy létezik drog, még nem azt jelenti, hogy menő felszívni mindent ami por állagú.
2022. júl. 28. 19:15
 22/39 anonim ***** válasza:
100%
#19: nem érdekelnek a magadfajták mondvacsinált mentségei, a prostizós / prostinál járt pasas a szememben akkor is abszolút romlott áru kategória marad, akit bottal sem. És elég jó a szimatom ilyen szempontból (is), hogy kiszagoljam, ha az illető nem kóser.
2022. júl. 28. 19:18
 23/39 anonim ***** válasza:
42%
Soha a büdös életben nem jönnél rá arra, hogy egy férfi volt prostinál, csak akkor ha ő maga elmondja vagy mástól tudod meg esetleg, de magadtól nem jönnél rá csak úgy, akármilyen jó "szimatod" van.
2022. júl. 28. 19:21
 24/39 anonim ***** válasza:
100%
19, ezzel gyakorlatilag alátámasztottad a 4es kommentem. Köszi :)
2022. júl. 28. 19:23
 25/39 anonim ***** válasza:
0%
Ja, igen és ezek nem mondvacsinált kifogások, hanem tények, ha tetszik neked, ha nem, ez így van, ahogy leírtam.
2022. júl. 28. 19:28
 26/39 anonim ***** válasza:
#23: ahhoz képest, hogy semmit nem tudsz rólam, eléggé magabiztosan nyilatkozgatsz arról, hogy mire lennék vagy nem lennék képes. Ugye nem baj, ha ezek után egy betűdet sem tudom komolyan venni?
2022. júl. 28. 19:31
 27/39 A kérdező kommentje:

Butaságot írtál kicsim, mit vársz? A lottó számokat nem tudod esetleg kiszagolni?

2022. júl. 28. 19:34
 28/39 anonim ***** válasza:
100%

#25: micsoda? Hogy a férfiak nagyobbik hányada (pláne ebben a pöcegödör társadalmú országban) abszolúl hulladék kategória? Kösz, de erre már régen rájöttem saját magamtól.

Lásd még:

[link]

2022. júl. 28. 19:35
 29/39 A kérdező kommentje:

Belinkel egy fizetős 444 cikket XDDDD

2022. júl. 28. 19:37
 30/39 anonim ***** válasza:
24%
Hiába lett lepontozva a válaszom (19-es), az úgy igaz, ahogy írtam, ami persze nem jelenti azt, hogy támogatnám a prostizást, a szex akkor jó, ha mindkét fél valóban szeretné, hogy megtörténjen, de abból nem engedek, hogy a legtöbb prosti magának köszönheti, hogy olyanokkal kell ágyba bújnia, akit egyébként bottal se piszkálna meg. Tanulni kellett volna annak idején, vagy ha rosszul fizetett a munka, akkor kitanulni egy jól fizető szakmát, esetleg külföldre kimenni dolgozni. De ezekhez ugye meg kell erőltetniük magukat. Sokkal egyszerűbb a "fél óra 15 ezer, egy óra 20 vagy 30 ezer (mit tudom én), esetleg extrák plusz pár ezer ft-ért.
2022. júl. 28. 19:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!