Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az olyan nők akik keveset keresnek(minimálbér-nettó 250) jobban hajtanak a magasabb fizetésű pasikra(nettó 500 vagy több)?
Figyelt kérdés
2022. júl. 27. 19:41
1/8 anonim válasza:
Minimálbér nem havi nettó 250 még
3/8 Gymnospermatophyta válasza:
1: Kötőjel van a kettő között. Tóltól tólig, feltételezem.
Biztos van olyan is. Meg olyan is, aki sokat keres és ezért nem jönne össze olyannal, aki kevesebbet. De ez azért koránt sem általánosítható.
4/8 anonim válasza:
Nem. Legalább is én nem az olyanokra hajtok.
5/8 anonim válasza:
Én nem hajtok. Engem valahogy megtalálnak😀 viccet félretéve ismerkedéskor sose tudtam hogy az adott félnek, milyen fizuja van. Az exem is tehetősebb volt, és a mostani párom is az én fizetésem többszörösét kapja.
6/8 anonim válasza:
Persze, minden nő szereti ha gyerekkènt èl, ès pènzeli a hapsija...
7/8 anonim válasza:
266 ezer nettóm van, páromnak 300. De már rég együtt voltunk, mikor tudtam, hogy mennyit keres pontosan (előtte csak nagyságrendileg, mert nyilván tudtam, hogy mit dolgozik).
Szóval nem, én nem hajtok a 500 nettó fölöttiekre, mert egyszerűen nem érdekel.
8/8 A kérdező kommentje:
Nem a fizetesen múlik.
2022. szept. 18. 09:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!