Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nekem tiniként nem volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nekem tiniként nem volt barátnőm akkor kisebb az esélye hogy feleségem legyen?

Figyelt kérdés

Ha valaki tiniként nem sikeres akkor később lehetnek gondja a párkeresében meg a párkapcsolatban? Kisebb az esélye annak hogy találjon feleséget?

Tini tapasztalat mennyire fontos a későbbiekben?

2022. júl. 27. 16:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
42%

A kettőnek semmi köze egymáshoz! Simán van esélyed feleségre,családra!

Sok csávónak jobban is áll a kor! 😉

2022. júl. 27. 17:25
 12/15 anonim ***** válasza:
79%

a tini tapasztalat hasznos, de ha kimaradt, akkor sincs semmi pótolhatatlan (de jobban oda kell figyelned, hogy bár nincsenek tapasztalataid, de azért mégse ott tartson a gondolkodásod huszonéveid elején, mintha 14 éves lennél).

az ismerősi körömben akinek tiniként nehezen ment az ismerkedés, annak később sem ment túl könnyen (bár volt, aki elég nagyot változott ilyen téren), viszont pont a házasodási esélyeket nem nagyon befolyásolta. én, akinek 23 évesen volt először barátnője, ugyanannyi évesen házasodtam, mint a gimis osztályom casanovája.

2022. júl. 27. 17:44
 13/15 anonim ***** válasza:
27%
Ha tiniként nem volt csajod, akkor esélytelen a feleség is. Valszeg a genetikáddal nagy gondok vannak, így nem fogsz kelleni a nőknek. Nyílván senki sem akar magának ronda gyerekeket. Sajnos incel vagy, nem tudsz ellenne mit tenni. Ez a fejleszd magad, meg gazdagodjál meg és hasonló bullshiteket felejtsd el. (Ezt általában a csajok mondják akiknek fogalmuk sincsen milyen helyzetben vagyunk.) Nagyon fontos, hogy tisztában legyél magaddal, hogy mi is vagy, különben baromi sok rossz emléked lesz, amiktől nagyon nehezen fogsz tudni megszabadulni. Bele fogsz bolondulni az agyad egyfajta vészüzzemodba kapcsol és először elkezd hamis emlékeket gyártani majd halucinálni fogsz. Baromi veszélyes! Egyenes út a diliházba.
2022. júl. 27. 19:16
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Hehe, éppen hogy feleséged az lesz. Valami elvált két-háromgyerekes kövér nő...:DDDDD
2022. júl. 27. 21:57
 15/15 anonim ***** válasza:
Ismerek egy ipsét, 24 éves koráig szűz volt és nem volt barátnője sem. Már a lánykérést tervezi.
2022. júl. 28. 06:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!