Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, hölgyek, feleségek akik kisebb méretű a párja?
Bocsi , elírtam. (Akiknek)
Szerintem a vékony az kb 4 cm alatti.
Az én férjemnek nagyon vastag és kb 16-17 cm.Nekem fontos ez, hogy ilyen téren passzoljunk, szerencsém volt, hogy kifogtam.
Viszont mivel ez számít nekem, én kis péniszű férfihez nem mentem volna hozzá.Szerintem akiknek nagyon zavaró ez, azok simán nem is házasodnak ilyen férfiakkal.Szóval úgy gondolom, ha egy kisebb méretű férfivel házasodik egy nő, akkor azért annak a nőnek megfelel az a méret, nem kell ezen aggódni.
4 es én nekem is ez a rálátásom , hogy mindenkinek meg van a párja.
Csak itt olvasva elég sok olyan ember van akinek komplexusos vagy nem tudom. Aztán én arra vagyok kíváncsi , hogy a nagyok után milyen a kicsi? Aztán ha vele köti le az életét az csak jelent valamit nem?
#5 Ezt valószínűleg nem jól képzeled el.A hüvely az nem tágul ki egy nagyobb farok után, hanem visszaáll.Szóval ha valaki egy kis(ebb) farkú férfivel szexel, azon az érzésen nem változtat, hogy előtte milyennel volt.Max annyi, hogy aki volt már nagyobb méretűvel, annak van viszonyítási alapja, és el tudja dönteni melyiket preferálja.De egyébként a technika is fontos.
Ha egy nő hozzá megy egy férfihez, akkor úgy gondolom az a férfi megfelel neki ahogy van.
Persze csak sok nővel beszélgettem innen is(vagy férfiak nőnek ki adva magukat) mindig az volt a probléma , hogy párjuknak kicsi.
De akkor miért vannak vele? Ezt nem tudom megérteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!