Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért válogat ennyire a legtöbb nő?

Figyelt kérdés

Átlagos nők is a hercegre várnak fehér lóval. 😡

Mindig a lekoptatás a vége. A neten meg a tíltás igazi indok nélkül szemét módon.

2022. júl. 23. 13:27
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
11%

Mert megtehetik. Fél perc alatt találnak a tinderen valami helyes fckboyt, aztán azt hiszik, hogy ezt kapcsolat terén is simán megkaphatják.

Egyébként újra vicces a kettős mérce... Ha egy nő írja le, hogy eltűnt a férfi, elszidjátok mindennek a férfiakat. Ha egy férfi írja le, akkor biiiiztos volt a dolognak oka...

2022. júl. 23. 14:28
 22/42 anonim ***** válasza:
95%
Ha csak haverként tekintettél rájuk, és nem akartál kapcsolatot, akkor mégis miért a Felnőtt párkapcsolatok rovatba tetted fel a kérdést???
2022. júl. 23. 15:04
 23/42 anonim ***** válasza:
11%
Ejj, ma sem istenítettem a nőket és máris járt a lepontozás? Na, hajrá, hol vannak azok, akik előadják, hogy itt nem a férfiak szidása az alap? :D
2022. júl. 23. 15:05
 24/42 anonim ***** válasza:
13%
Mert a sok nyomorék pasi adja alájuk a lovat. Nézd meg mi megy manapság, amikor zsírdisznó csajokat is felszopkodnak.
2022. júl. 23. 15:09
 25/42 anonim ***** válasza:
91%

Én férfi vagyok, és nálam is magasan volt a léc. Ezt értsd úgy, hogy az ég világon minden fontos volt nekem. A külső, a belső, a családi és iskolai háttere, a világképe, a pénzügyi intelligenciája, az hogy ő mit gondol rólam, és hogy ez az egész kölcsönösen működjön.

Akkor most fehér holló vagyok? Egyébként már házas és apa. Szóval az egész nem reménytelen, de nagyon egyedi hogy ki mit akar, vagy mit tart értékesnek.

2022. júl. 23. 16:34
 26/42 anonim ***** válasza:
97%

#25:

"de nagyon egyedi hogy ki mit akar, vagy mit tart értékesnek."

Pontosan EZ az, aminek a felfogása / értelmezése meghaladja a kérdező, valamint a #23-#24-es válaszoló és társaik agyi teljesítőképességét.

2022. júl. 23. 16:54
 27/42 anonim ***** válasza:
54%

#26: Ezt az egyedit most úgy érted, mint amikor minden tini egyedi világmegváltónak érzed magad?

Nem, fel kéne fogni, hogy a legtöbb ember egyáltalán nem egyedi, hanem tucat.

2022. júl. 23. 16:58
 28/42 anonim ***** válasza:
#27, ha ennyire nem megy a gondolkodás, inkább ne erőltesd, a végén még megfájdul a fejed.
2022. júl. 23. 17:09
 29/42 anonim ***** válasza:
50%
#28: Milyen meglepő... Semmi érv, csak egy ostoba beszólás. Ez tőletek már teljesen alap.
2022. júl. 23. 17:12
 30/42 anonim ***** válasza:
84%

Az meg akkora tévképzet, hogy minden nő pénzéhes! Az ismeretségi körömben én ennek az ellentétét tapasztalom, kínosan kerülik azt hogy eladják magukat egy pasinak. Sőt, azt tartják, hogy először magukat hozzák olyan pozícióba, hogy ha kell egyedül is meg tudjanak élni. Egy jó párkapcsolat alapja hogy a két fél azért akarja a másikat, amiért önmaga, és nem valami hátsó szándék vezérli őket.

A másik észrevételem, hogy a világon nincs annyi nyomorék férfi és kukukurta nő, mint amennyit gondol a többség. Állandóan csak a szélsőségek vannak a porondon, ezért tűnik ilyennek. Pl. én nem tudok mit írni az életemről ami megütné a köz érdeklődését. Meg nem is akarom kiteregetni a napjaimat. Azért mert a médiából is csak az ócska celebek folynak, az nem azt jelenti hogy ők képzik a többséget.

2022. júl. 23. 17:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!