Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért válogat ennyire a legtöbb nő?
Átlagos nők is a hercegre várnak fehér lóval. 😡
Mindig a lekoptatás a vége. A neten meg a tíltás igazi indok nélkül szemét módon.

Több ilyen eset is volt. Nem találkoztam a szóban forgó lányokkal/nőkkel saját magam döntése miatt. Netes haverként tekintettem rájuk.
Személyes térből is voltak nők. De az még rosszabb élmények voltak. Kb éreztették velem hogy “mi a fenét akarsz ?”

"Akivel több hónapja beszélsz az normális szerintetek ha egyik napról a másikra eltűnik?"
Én őszintén szólva azt a nőt nem értem, aki hónapokon át cseveg valakivel egy társkeresőn vagy bármi más, ismerkedésre (is) alkalmas felületen úgy, hogy a férfi nem, hogy pár levélváltás után nem hívja el randizni, de még hónapok után sem jut el odáig, hogy személyesen találkozni akarjon.
Én ezt teljesen értelmetlen időpazarlásnak tartom, még abban az esetben is, ha a másik fél őszinte írásban, nem pedig vetít magáról, kamuzik, ferdíti a valóságot, ahogyan azt nem kevesen teszik.

14
De ezek a csevegések nem társkeresés szempontjából voltak. Kizárva nem volt de mivel tudtuk kinek mi a zsánere- ezért én nem is akartam senkire erőltetni magam. Viszont a folyamatos beszélgetés rendben volt. Úgy nem érzi magát annyira egyedül az ember.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!