Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért válogat ennyire a legtöbb nő?

Figyelt kérdés

Átlagos nők is a hercegre várnak fehér lóval. 😡

Mindig a lekoptatás a vége. A neten meg a tíltás igazi indok nélkül szemét módon.

2022. júl. 23. 13:27
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindenki megtehetné, hogy válogasson akkor mindenki válogatna.
2022. júl. 23. 13:36
 12/42 anonim ***** válasza:
100%
#9: nem vettél észre valamit, ami számára kulcsfontosságú volt, és produkáltál egy számára red flag típusú megnyilvánulást valamilyen témában, ennyi. Szóba se jöhet, hogy esetleg elkezdj a saját házad táján söprögetni, kérdező?
2022. júl. 23. 13:36
 13/42 A kérdező kommentje:

Több ilyen eset is volt. Nem találkoztam a szóban forgó lányokkal/nőkkel saját magam döntése miatt. Netes haverként tekintettem rájuk.

Személyes térből is voltak nők. De az még rosszabb élmények voltak. Kb éreztették velem hogy “mi a fenét akarsz ?”

2022. júl. 23. 13:40
 14/42 anonim ***** válasza:
100%

"Akivel több hónapja beszélsz az normális szerintetek ha egyik napról a másikra eltűnik?"

Én őszintén szólva azt a nőt nem értem, aki hónapokon át cseveg valakivel egy társkeresőn vagy bármi más, ismerkedésre (is) alkalmas felületen úgy, hogy a férfi nem, hogy pár levélváltás után nem hívja el randizni, de még hónapok után sem jut el odáig, hogy személyesen találkozni akarjon.

Én ezt teljesen értelmetlen időpazarlásnak tartom, még abban az esetben is, ha a másik fél őszinte írásban, nem pedig vetít magáról, kamuzik, ferdíti a valóságot, ahogyan azt nem kevesen teszik.

2022. júl. 23. 13:41
 15/42 anonim ***** válasza:
88%
Én is szoktam csak én pasi vagyok. Miért? Nincs kedvem magyarázkodni hogy annyi elég volt belőle
2022. júl. 23. 13:43
 16/42 anonim ***** válasza:
100%
13, ha "haver" az illető, főleg, ha netes, akkor bizony, ahogy fogy a szabadideje, le fog lépni. Az ismerős "haver" lányok meg annak elkerülése érdekében éreztetik, hogy nem, hogy bepróbálkozz. Minden bizonnyal érezhető, hogy neked tetszenek, különben nem kezdenék el jól kivehetően jelezni, hogy nagyon nem.
2022. júl. 23. 13:43
 17/42 A kérdező kommentje:

14

De ezek a csevegések nem társkeresés szempontjából voltak. Kizárva nem volt de mivel tudtuk kinek mi a zsánere- ezért én nem is akartam senkire erőltetni magam. Viszont a folyamatos beszélgetés rendben volt. Úgy nem érzi magát annyira egyedül az ember.

2022. júl. 23. 13:44
 18/42 anonim ***** válasza:
12%
Mert nem akarják beismerni,hogy pénzéhesek.
2022. júl. 23. 13:57
 19/42 anonim ***** válasza:
100%
Meguntak. Velem is előfordul. Neten azért beszélgetek, ha unatkozok. ha van valami izgalmas a valós életemben, akkor nem netezek, ez ennyire egyszerű. Vagy még ha unatkoznak is, simán lehet, hogy megunták a veled beszélgetést. Vagy meggondolták magukat. Pl nem akarnak jobban megismerni barátilag sem. Pl én szégyellem, hogy fent vagyok az oldalon és nem szívesen árulom el, hogy pl melyik városban élek.
2022. júl. 23. 14:11
 20/42 anonim ***** válasza:
86%
Amikor meg ottmaradnak egyedul gyerekkel, meg megy a kérdés, hogy miert nem valogatnak a nők? Ugyeugye
2022. júl. 23. 14:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!