Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért válogat ennyire a legtöbb nő?

Figyelt kérdés

Átlagos nők is a hercegre várnak fehér lóval. 😡

Mindig a lekoptatás a vége. A neten meg a tíltás igazi indok nélkül szemét módon.

2022. júl. 23. 13:27
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
90%
Mert miért ne? 🤷
2022. júl. 23. 13:29
 2/42 anonim ***** válasza:
91%

Mert megtehetik.

Ha te is megtehetnéd akkor te is ezt tennéd :)

2022. júl. 23. 13:29
 3/42 anonim ***** válasza:
93%
Pl. mert nem tartoznak neked (vadidegennek) semmivel, azért, kérdező.
2022. júl. 23. 13:30
 4/42 A kérdező kommentje:
Akivel több hónapja beszélsz az normális szerintetek ha egyik napról a másikra eltűnik?
2022. júl. 23. 13:31
 5/42 anonim ***** válasza:
93%

Az a helyzet amúgy, hogy az ilyen "neten meg a tíltás igazi indok nélkül szemét módon" esetek 90%-ában van indok. Csak a férfiak nem érzik hol a határ.

Múltkor egy ismeretlen csávó elkezdett random képeket küldözgetni magáról nekem messengeren (nem dickpic, de ilyen ágyban fetrengős selfie, kocsi előtt pózolás, stb.). Konkrétan annyit írt, hogy "szia" és jöttek a képek. Visszaköszöntem és megkérdeztem miért csinálja ezt, mit akar elérni a random képekkel. Nem értette mi a gond...

2022. júl. 23. 13:32
 6/42 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki olyan párt keres, aki az igényeinek megfelel. Az igényes férfiak épp úgy, mint a legtöbb nő.

Ugyanakkor a nők és a férfiak között is meg van az a réteg, akinél elég alacsony a léc. Ha úgy érzed, a magasabb léc megugorhatatlan, keress olyat, akinél alacsonyan van a küszöb. Mondjuk, lehet ő meg a te mércédet nem éri el.

Eleve nem értem miért nem úgy működik sok itteni férfi fejében a dolog, hogy megismerem a nőt és majd eldől, akarok-e tőle valamit. Miért úgy működik, hogy jaj, ez dughatónak látszik, majd elválik másra is jó-e.

Ha az előbbi módszerrel operál valaki, máris nem lesz olyan, hogy átlagos nő. Mert csa az az egy fog számítani akibe meglátod amit keresel és onnantól ő máris nem "csak egy átlagos nő". És az a nő valószínűleg nem fog kosarat se adni.

Amíg mindenki potenciális jelölt akinek van két lába, átlag 30 foga és nem dagadt, addig ne várj sokat a párkereséstől.

2022. júl. 23. 13:33
 7/42 anonim ***** válasza:
96%
Átlag alatti 170/100, "kis" pocakos, erős vázizomzatú, napi 10-12 sört vedelő haverunk is csinos, vékony, antialkoholista nőt akar. 5 kilóval nehezebb már nem jó neki. Ha ő megteheti, akkor a nők is miért is ne? 🤷‍♀️
2022. júl. 23. 13:34
 8/42 anonim ***** válasza:
94%
Keress átlag alattiakat!
2022. júl. 23. 13:34
 9/42 A kérdező kommentje:

5

De én nem ilyenre gondoltam. Kölcsönös szimpátia alapján csevegsz valakivel. Látszólag előjel nélkül az egyik (persze ki más mint a nő) eltűnik.

2022. júl. 23. 13:35
 10/42 anonim ***** válasza:
100%
9, akivel több hónapja beszélsz és egy találkozó se jött össze, az semmit nem akar tőled. Ez ilyen egyszerű.
2022. júl. 23. 13:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!