Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hány randi után szoktál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány randi után szoktál lefeküdni a partneredel?

Figyelt kérdés
2022. júl. 23. 01:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
66%
Nem hívom randinak, egy olyan kapcsolatom se volt, hogy így kezdődött xd Bár én bonyolult ember vagyok.
2022. júl. 23. 01:41
 2/13 anonim ***** válasza:
83%
1. te nagyon egyedi lehetsz
2022. júl. 23. 01:42
 3/13 anonim ***** válasza:
66%
Eddig mindig márbaz elsőn. Pedig sosem úgy terveztem. Mindegyikből szerelem, hosszú kapcsolat vagy házasság lett. Pedig azt mondják, a pasi nem veszi komolyan azt a nőt, aki elsőre lefekszik vele. Én nem ezt tapasztalom.
2022. júl. 23. 01:47
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
2. Inkább megosztó.
2022. júl. 23. 01:50
 5/13 anonim ***** válasza:
29%
Nem szoktam lefeküdni senkivel, még randi esetén sem.
2022. júl. 23. 05:34
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Pár randi után, ha minden jól alakul.
2022. júl. 23. 05:50
 7/13 anonim ***** válasza:
80%

Ha intenzíven randizunk, mondjuk heti 2-4 alkalommal, akkor kb olya 1-1,5 hónap szokott lenni ez az idő.

24N

2022. júl. 23. 07:21
 8/13 nemaRendőrség ***** válasza:
88%

@7

Feleségem is így volt vele.

Szerencsére kivártam.

Ad egyfajta biztonságtudatot, hogy nem egy könnyűvérű nő, aki fűvel fával volt előttem

2022. júl. 23. 08:12
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Meg nem is csak emiatt, de nekem ismernem kell előtte valamennyire, illetve biznom benne, tudni a szándékait…nekem ez ad egy olyan biztonságot, amiben el tudom engedni magam eléggé a szexhez.
2022. júl. 23. 08:42
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Amikor úgy érzem. Volt, akivel már első randin lefeküdtem, volt, akivel randi előtt (khm.. kalandból kapcsolat lett), de volt olyan is, hogy 3-4 randi vagy volt, akivel közel 1,5 hónap után. Amikor olyanok voltak a körülmények, a kettőnk igénye, nyitottsága, nincs fix szabály.

Most már férjnél vagyok, vele a második randin feküdtem le, de csak mert az első moziban volt, ha hazavisz aznap, én simán aláfekszem már akkor is, teljesen meg voltam bolondulva érte az első pillanattól kezdve.

Úgy vettem észre, hogy nincs összefüggés a kapcsolat hossza/minősége és az első szex pillanata között.

2022. júl. 23. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!