Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tinder likeok kamuk?

Figyelt kérdés

Jelenleg azt írja 47en likeoltak engem, amit tinder golddal tudnék megnézni hogy kik(7 match van eddig). 2 napja regisztráltam, folyamatosan pörgetem az ingyenes lehetőségeket (50 van 12 óránként). Azt nem értem, hogy lehet hogy ilyen kevés emberrel matchelek mikor ilyen sok a like. Két lehetőséget látok, vagy tényleg annyira sok lány van tinderen hogy sok idő azt a 47et megtalálni, vagy pedig vannak benne kamuk csak hogy megvegyem a tinder goldot.

Szerintetek melyik?

21F

2022. júl. 22. 22:56
A kérdező szavazást indított:
Kamu a fizetés érdekében
Csak pont nem azokat dobta ki mostanában akik engem likeoltak
13 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A likeok szerintem nem, de a profilok között sok a kamu. Először megörültem, hogy milyen sok match-em van, biztos tetszem a lányoknak, aztán rájöttem, hogy tizede se ír vissza.
2022. júl. 22. 22:59
 2/10 A kérdező kommentje:
Ja még 1 dolog volt fura. Hogy egy elég egyedi nevű lányt feldobott hogy likeolt engem, aztán egy ilyen nevű lányt balra húztam de nem csökkent a likeok száma.
2022. júl. 22. 23:07
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem se csökken a lájkok száma, ha balra húzok olyat, aki lájkolt. Le akar húzni ez a rühes app.
2022. júl. 22. 23:11
 4/10 anonim ***** válasza:
86%
Kamulájkok is vannak sztem, mert én eddig senkivel nem matcheltem, aki engem lájkolt. Azóta is ott van mind...
2022. júl. 22. 23:48
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Első pár napban sokkal többször dob fel téged lista elejére, ezért hamar jöhetnek likeok. Utána bedob hátra a gold, platinumosok mögé.

Próbáltam kísérletezni vele, nekem is pár tíz jött regisztráció után, aztán lement napi 1-2 -re. - utána vettem goldot, hogy lássam őket, bőven több mint a fele visszaírt és nem bot profil volt.

Ezután upgradeltem platinára, ami elvileg előresorol annál, akit likeoltál, és ez is működött, naponta több match jön vele (ha aktívan likeolgatsz), de jóval kevesebb mint friss regisztráció esetén.

2022. júl. 23. 00:08
 6/10 anonim ***** válasza:
54%

Ti hülyék vagytok. Én egész jóképű srác vagyok, sok a lájkom/matchem viszonylag (most 384 db 2,5 hónap alatt) és általában mindig előfizetek a Tinderre, amikor letöltöm és aktívan használom. Akikkel matchelek és ráírok azok a csajok közül 10-ből 8 visszaír.

Talán ilyenek a bajok, hogy match után még napokig váratjátok őket, ami után nyilván sokan nem írnak vissza, mert megsértődnek. (Match után még aznap rá kéne írni a csajra.) Vagy sokan egyszer aktívan használják aztán már nem, stb.

2022. júl. 23. 03:18
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer előfizettem, engem pl rengeteg Thaiföldi lány lájkolt, nekem meg 20 km-re van beállítva a távolság ami megmagyarázza hogy miért volt sokkal több like mint match.

Szerintem Tinderen egy dolog éri meg a pénzt és az a boost. (Persze csak akkor ha jó képeid vannak)

2022. júl. 23. 07:54
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

7. Hiába van beállítva 20 km, ha valaki beállítja saját magát, hogy a közeledbe tegye őt a rendszer, akkor úgy fog látni téged, mintha 20 km belül lennél.

Magyarul pl. te Pesten vagy, egy thaiföldi lány beállítja saját magát, hogy ő Pesten akar nézelődni, akkor téged is úgy fog látni, mintha 20 km-en belül lennél. Ez ha előfizetsz Tinderre az egyik funkció, hogy bárhová a világon tudod rakni magad és ott a helyieket látod.

2022. júl. 23. 16:20
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Az igen ezt nem is tudtam, de köszi hogy mondtad.

Ez egy jó funkció azoknak a lányoknak akik valahova menekülni akarnak.

2022. júl. 24. 08:03
 10/10 Matúz Péter válasza:

KAMU LIKE!!!

Pár Napja Nem Vagyok Előfizetve.

Amikor Élt Az Előfizetésem, MOSTANÁBAN KB. 0 LIKE-OT KAPTAM.

Érdekes Módon Most Hogy Nem Vagyok Előfizetve Már Is 6 Fullos Csaj Jelölt Be, Akiket Előfizetés után látsz csak.

ergo: Ezek A Lányok A Tinder Fizetett Kamu Lányai, Akik VISSZAHOZZÁK AZ EMBEREKET.

2024. aug. 16. 01:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!