Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek is nehezen megy az ismerkedés?

Én 20 éves vagyok, de nekem sem volt még barátnőm. Az osztálytársaimnak szinte mindnek volt már a gimiben, de nekem nem alakult úgy.
Az egyik osztálytársam nagyon tetszett, de aztán jött az online oktatás, nem találkoztunk és összejött egy másik osztálytársammal. Akkor elég rosszul éreztem magamat. Még pár hónapja is abban bíztam, hogy egyszer úgy is összehoz minket az élet, de muszály volt elengednem...

22 éves vagyok, sosem volt barátnőm, az első randim is csak tavaly volt.
Azóta némileg felgyorsultak az események, sok lánnyal ismerkedtem, randiztam azóta, de mindenki ghostolt, vagy barátzónában kötöttem ki.
Most pl. lassan hónapok óta beszélgetek egy lánnyal, négyszer találkozzunk, belezúgtam, neki a reakciója mindössze annyi volt, hogy "wtf".
Hát ez van! Ami nem megy, azt nem kell erőltetni.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!