Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, nektek is nehezen megy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek is nehezen megy az ismerkedés?

Figyelt kérdés
Gáz ha nekem 22 éves koromig nem volt egyáltalán barátnőm? Szerintem a legtöbb fiúnak volt már minimum egy barátnője de inkább több.
2022. júl. 22. 21:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mivel átlagosan nézek ki és vannak elvárásaim is, ezért igen. Tök véletlenül toppant be az életembe a mostani barátnőm is, de előtte kipróbáltam a tindert. Pár matchem volt csak, azokból sem lett nagyjából semmi.
2022. júl. 22. 21:19
 2/6 anonim ***** válasza:
24%
Átlagos külsejű vagyok, ami önmagában is elég manapság a tartós egyedülléthez, ráadásul még a többi férfinál vékonyabb is, emiatt már elvárásaim sincsenek a másik féllel szemben. Mégsem megy, a beszélgetésig nem szoktam eljutni, ignorálnak kép alapján, élőben meg átlátszó lehetek, vagy nem tudom (volt már, hogy konkrétan átestek rajtam). Idejét nem tudom, mikor öleltek meg utoljára, többről nem is beszélve. 31F
2022. júl. 22. 21:47
 3/6 anonim ***** válasza:
90%
Sosem volt barátnőm, akinek én tetszettem, az nekem nem, aki meg nekem tetszett, annak én nem. Pár hónapja randiztam először életemben, negyedik randi után dobtak. Ez van… majd lesz máshogy is, remélem. 24/F
2022. júl. 22. 22:19
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Lány vagy vagy fiú?
2022. júl. 22. 22:39
 5/6 anonim ***** válasza:

Én 20 éves vagyok, de nekem sem volt még barátnőm. Az osztálytársaimnak szinte mindnek volt már a gimiben, de nekem nem alakult úgy.

Az egyik osztálytársam nagyon tetszett, de aztán jött az online oktatás, nem találkoztunk és összejött egy másik osztálytársammal. Akkor elég rosszul éreztem magamat. Még pár hónapja is abban bíztam, hogy egyszer úgy is összehoz minket az élet, de muszály volt elengednem...

2022. júl. 23. 08:15
 6/6 anonim ***** válasza:

22 éves vagyok, sosem volt barátnőm, az első randim is csak tavaly volt.

Azóta némileg felgyorsultak az események, sok lánnyal ismerkedtem, randiztam azóta, de mindenki ghostolt, vagy barátzónában kötöttem ki.

Most pl. lassan hónapok óta beszélgetek egy lánnyal, négyszer találkozzunk, belezúgtam, neki a reakciója mindössze annyi volt, hogy "wtf".

Hát ez van! Ami nem megy, azt nem kell erőltetni.

22F

2022. júl. 27. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!