Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak miért fogadják olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak miért fogadják olyan nehezen, ha szeretik őket?

Figyelt kérdés

Az utolsó 3pasim azzal az indokkal szakított velem, hogy túl ragaszkodó vagyok, túl sokat kérdezek, túl sokat akarok tudni róluk.

Kérdem én, hogyan másképp mutathatnám ki az érdeklődésemet, mint azzal, hogy érdeklődöm a dolgai iránt és figyelek, ha beszél hozzám?

A mai világban tényleg annyiról szól egy párkapcsolat, hogy van kivel ágybabújni és van aki takarít utánuk?

De beszélni, kérdezni, esetleg érzelmeket kimutatni már túlzás?

2021. dec. 20. 16:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
53%
Egy rosszabb napom után ha valaki ilyen mint te is vagy elkezdi nyomni a “mi ujság kicsim? Mi történt ma veled?” Falra mászok. Nem kell az ember agyára menni, ennyi a titok.
2021. dec. 20. 16:14
 2/14 A kérdező kommentje:
Ennyiből leszűrted, hogy amikor este fáradtan hazaér, nyaggattom hülye kérdésekkel. Ügyes vagy.
2021. dec. 20. 16:17
 3/14 moozygoo ***** válasza:
49%

Szeretjük ha szeretnek, az őszinte kommunikáció pedig a kapcsolat alapköve, legalábbis én így gondolom.

A leírásodból inkább arra gondolnék, hogy ők nem szerettek téged valamiért

2021. dec. 20. 16:22
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van egy barátnőm, aki szintén nem érti, hogy ez mit jelent pontosan. Neki kvázi nincs magánélete a pasi mellett, mindig vele akar lenni, mindent vele akar csinálni, teljesen rátelepszik a férfira, még a férfi is szeretne “énidőt” vagy a haverokkal időt tölteni. Ezzel szemben a baratnőm velünk sem akar/akart találkozni, mert akkor is a pasijával a közös együtt töltött időből vesz el. Illetve nem is hagyott lehetőséget már a pasinak érdeklődni, mert ő mindig írt, hívta, stb. Szerintem már a lehetőséget is elvette a férfitól arra, hogy egyszerűen a férfi is tudja őt szeretni meg egyebek. Szerintem legyen egy kis “különálló” életed is az éppen aktuális párodon kívül, mert ez sok. Nem a szeretetet nem bírják befogadni, hanem ezt a túlzott ragaszkodást. Én nőként sem bírom, a pasik még jobban nem bírják. Kell szeretni, de azt is csak “mértékkel”. Sajnos nem fogok tudni tanácsot adni, ha te magadon nem veszed észre, hogy sok vagy. Nem érzékeled. Próbálj kicsit visszavenni, vagy keresgélj tovább és majd találsz valakit, akinek szintén csak körülötted forog a világ.
2021. dec. 20. 16:31
 5/14 anonim ***** válasza:
27%

A pasik valahogy azt szeretik ha hoditani kell

Ha feltekeny lenne egybol tobbet beszelgetne veled.

2021. dec. 20. 16:32
 6/14 anonim ***** válasza:
75%

Ellentètek vonzàk egymàst?

Te pl nem viselted szarul , hogy ők nem voltak annyira èrdeklődők mint te?

2021. dec. 20. 17:02
 7/14 anonim ***** válasza:
92%
Nem fogadjuk nehezen, ha három párod is otthagyott akkor ott már veled van a gond.
2021. dec. 20. 17:09
 8/14 anonim ***** válasza:
19%
Nekem biztos furcsa lenne ez és időbe telne mire elfogadnám mivel sose volt barátnőm és sose szeretett senki ,de ez más eset! :)
2021. dec. 20. 17:23
 9/14 anonim ***** válasza:
85%

Nekem pont ez lenne az alap egy kapcsolattól más miatt miért akarnék kapcsolatot? Nekem fontos hogy törődjünk egymással, szeressük egymást és ne csak azért legyünk együtt mert nincs más és melegebb az ágy. Csak találj olyan srácot aki elfogadja hogy ilyen vagy (és tuti hogy léteznek nem hinném, hogy én vagyok az egyedüli)

22/F

2021. dec. 20. 17:29
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakoznák azokhoz akik szerint túltolod kicsit. A leírásod alapján ez teljesen normális, erről kellene szólnia egy kapcsolatnak. De ha 3 ember is azért lépett le mert az agyukra mentél akkor lehet neked kéne kicsit visszavenni és nem állandóan a nyakukon lógni.

Persze ennyiből nem tudja senki megmondani hogy tényleg mi a baj, viszont én erre következtetnék.

2021. dec. 20. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!