Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak miért fogadják olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak miért fogadják olyan nehezen, ha szeretik őket?

Figyelt kérdés

Az utolsó 3pasim azzal az indokkal szakított velem, hogy túl ragaszkodó vagyok, túl sokat kérdezek, túl sokat akarok tudni róluk.

Kérdem én, hogyan másképp mutathatnám ki az érdeklődésemet, mint azzal, hogy érdeklődöm a dolgai iránt és figyelek, ha beszél hozzám?

A mai világban tényleg annyiról szól egy párkapcsolat, hogy van kivel ágybabújni és van aki takarít utánuk?

De beszélni, kérdezni, esetleg érzelmeket kimutatni már túlzás?

2021. dec. 20. 16:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
44%
Nem volt azonos a szeretetnyelvetek ennyi a történet . Gondolom a minőségi idő a te szeretet nyelved a leírtak alapján. Majd megtalálod a hozzád illőt nyugalom.
2021. dec. 21. 09:16
 12/14 anonim ***** válasza:
51%

Nekem az álmom az ilyen típusú lány mivel én is ilyen fajta vagyok hogy figyelek a másikra és fentartom az érdeklődést.

(Egy olyan srác aki sok sz@rt csinált és sokapcsolatot tett tönkre....)

2021. dec. 21. 12:06
 13/14 anonim ***** válasza:
78%

A leírtak alapján a minőségi idő az ő szeretetnyelve? Hol látsz itt ilyet? Én csak annyit olvasok, hogy ő érdeklődik a dolgai iránt, mást nem nagyon írt. Ez minőségi időnek számít? Hát nem tudom. Mi a párommal elszoktunk menni vacsorázni, színházba, moziba, néha összeülünk a barátainkkal, vannak itthon társasjátékaink, elmegyünk esetleg játékterembe (billiárd, stb.). Nyáron elmegyünk pár napra belföldön valahova, szoktunk járni várost nézni. Mindezek mellett nekem vannak barátaim és neki is vannak, akikkel szintén különböző dolgokat csinálunk. Vannak közös hobbijaink is, és vannak külön hobbijaink is. Elég sok mindent csinálunk közösen is, másokkal is és egymagunk is. Persze van, hogy a szabadnapjainkon csak itthon pihenünk, de van, amikor csak én pihenek itthon, ő találkozik valakivel vagy ő van itthon és én találkozom valakivel. Nem azt mondom, hogy mindenki éljen hasonlóképpen, de nem nevezném minőségi időnek azt, hogy állandóan egymás nyakán lógunk és kvázi nem csinálunk semmit csak nézzük egymás két szép szemét, aztán egy idő után valamelyiknek ez már nem lesz kielégítő és rámegy a kapcsolat.

2021. dec. 21. 13:46
 14/14 anonim ***** válasza:
55%
Ők nem voltak szerelmesek beléd.
2021. dec. 27. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!