Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem kell az átlagos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kell az átlagos nőknek az átlagos férfiak?

Figyelt kérdés
Ha egy nő vékony mondjuk onnantól kezdve elvan szállva igényügyileg.
2022. júl. 21. 00:01
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
91%
mert megteheti
2022. júl. 21. 00:02
 2/33 anonim ***** válasza:
100%
Miért átlagos vagy? honnan tudod?
2022. júl. 21. 00:06
 3/33 anonim ***** válasza:
85%

Az emberek nagyrésze átlagos és átlagos emberekkel vannak.

Pont.

2022. júl. 21. 00:21
 4/33 anonim ***** válasza:
93%

"Ha egy nő vékony mondjuk onnantól kezdve elvan szállva igényügyileg."

Hát, akkor már le is körözte a férfiak 2/3-adát ebben az elhízott országban.

2022. júl. 21. 00:23
 5/33 anonim ***** válasza:
100%
Fogyjál le te is.
2022. júl. 21. 00:33
 6/33 anonim ***** válasza:
82%

Talán mert nem átlagos nők, akiket annak mondasz.

Voltam 20 éves korom környékén 2 éven át szingli, és nagyon sok pasit elutasítottam. Volt pár sértett h.ülyegyerek, aki a visszautasítás után elkezdett piszkálni, hogy mégis mit akarok, miért nem jó nekem senki, fogjam fel, hogy csak átlag csaj vagyok, de nem baj, majd jól megszívom, kihasználnak, pofára ejtenek.

Aztán náluk minimum 5 kategóriával jobb pasik meg szépnek, gyönyörűnek tartottak, udvaroltak. Közülük került ki a párom, akivel régóta együtt vagyunk már, hamarosan esküvőnk is lesz.

Szóval nem, nem vagyok átlagos, szóval amikor ezen megy a pattogás, hogy "átlagos nőnek miért nem elég az átlagos férfi", akkor erősen szkeptikus vagyok.

2022. júl. 21. 00:45
 7/33 anonim ***** válasza:
17%

Ugyanazért, amiért te se lennél boldog, ha a Föld lakosságának a vagyonát elátlagolnánk, miközben ma meg tuti, hogy bárhol is tartasz az életben szegénynek érzed magad, de még ha a felső 10%-ban vagy is éppen csak átlagosnak vagy kicsivel átlag felett.

Helyette inkább nem is veszel tudomást arról, hogy létezik több milliárd nyomorgó ember, őket inkább nem is tekinted embernek, mert ők túl távol vannak és megfoghatatlanok (még ha sajnálod is őket és nem szándékoznád kiirtani), ellenben a saját életed igen, amikor mész reggel a klíma nélküli villamossal munkába és látod a sok kis 20 évest sportkocsikkal meg amikor jössz fáradtan haza munkából és látod a sok kis bulizós fiatalt, akik gondtalanul élnek. Aztán feljössz a netre és itt a gyakorin megtudhatod, hogy csak a tanulatlan bunkó lúzerek keresnek 500 ezer alatt meg nem is olyan sok igazából a havi 1 millió se.

Na pontosan ugyanezért vannak elszállva a női igények is, mert ők ebben élnek. Még társkeresőn se kell fent lenniük, elég, ha nem gubóznak be és nyitottak az ismerkedésre, férfiak tömegei licitálnak egymásra, hogy a kegyeiket keressék. Oké, hogy a többség csak szexet akar, meg van, aki több vasat is tart a tűzben, de ettől még ez a tömeges rajongás azt a hatást éri el, hogy nekik ez járna, ez lenne az alap, csak úgy, hogy ezek a pasik ne csak ígérjék a csillagokat az égről, hanem hozzák is le és csak nekik exkluzívan, más nőnek ne.

2022. júl. 21. 01:08
 8/33 anonim ***** válasza:
96%

De, kellenek.

Az már nem az én problémám, hogy olyan férfiak képzelik magukat vagy a kinézett nőt átlagosnak, aki nagyon nem az.

2022. júl. 21. 01:10
 9/33 anonim ***** válasza:
30%

#6: "Aztán náluk minimum 5 kategóriával jobb pasik meg szépnek, gyönyörűnek tartottak, udvaroltak. Közülük került ki a párom, akivel régóta együtt vagyunk már, hamarosan esküvőnk is lesz."

És ezt feltétlenül szükségesnek tartottad közölni amúgy 90%-os törzsválaszolóként itt a Párkapcsolati PROBLÉMÁK témakörben szerda éjjel háromnegyed 1-kor.

Biztos velem van a baj, de ha én ennyire boldog párkapcsolatban lennék, akkor valószínűleg ilyenkor vagy a párom mellé bújnék, vele lennék együtt, vagy ha dolgozik vagy alszik mert korán kel, akkor filmet, sorozatot néznék, esetleg önfejlesztő, oktató videókat vagy valami hobbitémában írogatnék, de így azért nagyon kilóg a lóláb...

2022. júl. 21. 01:14
 10/33 anonim ***** válasza:
87%

Nem kell szarni szivárványt, pubi. A párom itt alszik mellettem. Nem akarom felkelteni azzal, hogy a melegben mégjobban bemelegítem. A boldog párkapcsolat nem arról ismerszik meg, hogy egymás szájában élünk évek óta 24/7. Bár honnan is tudhatnád.

2022. júl. 21. 01:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!