Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pszichológus nőket valóban kerülni kell?
Figyelt kérdés
Volt hogy pszichológus nővel ismerkedtem és valahogy mindent levágott rólam, sokkal jobban tudta a dolgokat, a hibáimat, gyengeségeimet, sokkal jobban átlátott2022. júl. 20. 11:55
1/10 anonim válasza:
Szakmai ártalom. Nem hinném, hogy emiatt kerülni kellene őket, ugyanakkor szerintem ahhoz, hogy sikeres kapcsolat legyen belőle, ahhoz szükséges, hogy a partner jó önismerettel rendelkezzen.
Az viszont szerintem szakmaiatlan, hogy személyes érintettség mellett elkezdett elemezni és a tapasztaltakat meg is osztotta veled.
2/10 anonim válasza:
"Pszichológus nőket valóban kerülni kell?"
nem hiszem. három pszichológus nőt ismerek, és három annyira eltérő világ, hogy az valami elképesztő.
3/10 anonim válasza:
Ha úgy is van, ahogyan a kifejtésben leírtad, miért kéne kerülni őket?
Én inkább örülnék, ha hamar meglátná rajtam, milyen ember vagyok, és nem 1-2 év múlva jönne rá, hogy nem passzol hozzám. Vagy esélyt sem adna, mert rosszul ítélne meg, pedig lehet, hogy jól kijönnénk egymással.
4/10 anonim válasza:
Nem kell őket kerülni, csak az olyanokat akik haza viszik a munkát és téged elemez, mint egy problémás embert. Egyébként van pszichológus ismerősöm és valóban hajlamos rá, hogy túl gondoljon dolgokat egy átlagos beszélgetésnél... persze általánosítani nem szabad.
5/10 anonim válasza:
Iskolapszichológust vagy egyetemen kutatót?
6/10 anonim válasza:
Ez csak előítélet, hogy állandóan elemezgetne. A pszichológusok olyanok, mint a többi csaj, csak intelligensek. De vannak más intelligens nők is.
7/10 anonim válasza:
Ugyanazokat a hibákat elkövetik a párkapcsolataikban, mint mások. (Pszichológus nőtől hallottam.)
8/10 anonim válasza:
Nem feltétlen kell kerülni, mert hogy levág sokmindent az emberről, az nem feltétlen hátrány, mert legalább tudja onnantól kezdve az egyén, hogy min kell változtatnia.
9/10 anonim válasza:
Én nem kerülném. Nekem kifejezetten tetszene. Legalább lenne lehetőségem egyenesen beszélgetni a partneremmel...
10/10 anonim válasza:
Nem tudom, nekem csak a betegeikhez volt balszerencsém:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!