Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, melyik lenne számotokra cikibb és melyiket tagadnátok le, törölnétek ki a múltatokból?
10. Nem úgy néz ki :)
Először picit nézzetek magatoknak, változtassatok a viselkedéseteken és szóba fog veletek állni pár csaj :)
#10:
Mit nézzek magamnak? Virágot vagy karót?
Amúgy én lány vagyok.
De a lanyokat is szereted, ugyhogy no para. Ketszeres a dating pool :)
38F incel
#13:
Milyen kis kedves vagy mostanában. Mi lelt Téged? Gyereknap van?
Kétszeres akkor lenne, ha csak minimum biszexuális nők léteznének, heterók nem, de jó látni, mekkora teret hódított a Woody Allen-féle matek.
#15:
Hát veled még szívesen is vacsoráznék együtt, mint az értelmiségiek a századfordulón a kávéházakban arról merengve, hogy milyen fantasztikus a kommunizmus. De Purple Pill jött, látott, győzött. Ez pedig megingathatatlan.
Mosakodjon be 38F incel a dating pool-ba.😎
#17:
Nekem egy Bambi oldja a szorongásom, de legyen.
"A kommumizmusról szívesen értekezek mindenféle hátsó csábítási szándék nélkül"
Foleg, hogy te is 2000 utan szulettel, Doncike :)
38F incel
18. Bocsi, akkor nagyon félreértettelek. De ha már ez a téma, Kinsey skála szerintem eléggé döntő. :)
19. Más hozzászólást nem is vártunk volna tőled. Szép látni ahogy valaki magát ássa el.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!