Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, belemennétek úgy egy kapcsolatba, hogy előtte el kéne hogy menjetek egy hazugság vizsgálatra? A jövőbeli párotokat érdekelné egy-két esemény a múltatokból.
😂😂😂😂😂😂
(Rossz hír: a hazugságvizsgálat nem olyan filmekben. a bűnügyekben sem veszik teljesen komolyan, mert egy tapasztalt simán kijátsza, illetve egy ártatlan is tűnhet bűnösnek.) De jól megnevettettél, sok sikert a pártaláláshoz😀
Én minden eseményt a múltamból kendőzetlenül és őszintén elmondok, ha érdekli (akkor is, ha nem), nincs titkolnivalóm. A múltam miatt vagyok ma az, aki, szóval még amikor hibákat is követtem el, ezek által fejlődtem és ha magára a tettre nem is feltétlenül vagyok minden esetben büszke, a végeredmény miatt igazán nincs okom titkolózni.
Az viszont, hogy egy alap szintű bizalmat, tiszta lapot nem hajlandó nekem megadni, már a kezdetek kezdetén azzal kezdi, hogy hazugsággal vádol, az határozottan elutasításra kerül a részemről, és onnantól kezdve ha egyébként jól is indult az ismerkedésünk, nincs további folytatás. Én a magam részéről nyitottan állok mindenkihez, az "ártatlan, amíg be nem bizonyosodik az ellenkezője" elv alapján kezelek minden új ismeretséget, szóval szerintem jogosan várom el ugyanezt visszafelé is. Engem is csaltak már meg, engem is bántottak már meg, ez mégsem indok arra, hogy rögtön hazug és megbízhatatlan alakként kezeljek valakit, aki adott esetben nem szolgált rá.
Valóban furcsának tűnik a szöveg, de én már hallottam ilyet. A nő (feleség) belement. Persze nem volt semmi, ennek ellenére később elváltak.
Aki ilyet akar csinálni, az csinálja egyedül.
Nem.
De elég buta is egy ilyen ember, hisz a poligráf nem a hazugságot vizsgálja, hanem a tested reakcióját a kérdésekre.
A gép nem tudja a tényeket, nem tudja, te miket gondolsz igazából. Csak példaképp, ha egy csontprűd nőt megkérdezel, izgatja-e az anális szex, és azt mondja, "nem", lehet, hogy a gép hazugságot mutat, mert az anális szex gondolata is felidegesítette, nem pedig akarja. Ezt értjük, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!