Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, milyen esemény kell legyen egy férfi múltjában, hogy szó nélkül kilépjetek egy többéves jól működő kapcsolatból? Fantáziátokra bízom. Mi az ami már nem fér bele, hogy folytassátok?
Figyelt kérdés
2019. szept. 18. 16:07
1/10 anonim válasza:
-gyilkolt
-verőlegény volt
- erőszakolt
- terrorizált egy nőt egy kapcsolatban
-megdugott több tucat nőt
2/10 anonim válasza:
Pedofília, nemi erőszak, csbe, k.u.r.v.ázás.
4/10 anonim válasza:
Kb. bármilyen komoly bűncselekmény.
Olyan elhallgatott dolgok, melyek kihatással lehetnek a jövőnkre.
6/10 anonim válasza:
#5 Ha egyszer összetörtem az arcát valakinek, akkor nálad már nem játszom? :(
7/10 anonim válasza:
Elköttette magát
Gyerekeket erőszakolt
A pincében tartotta a thai feleségnek eladott nőket
Nemi erőszak és fizikai bántalmazás úgy általában
Nőnek született
Szexelt férfival (mindegy, hogy aktív vagy passzív szerepben), volt már más férfi pénisze a szájában
Börtönben volt
Hazudott nekem
8/10 anonim válasza:
Ha tanult a hibáiból és jó irányba terelte a múltja után az életét nem érdekelne. Emberből van mindenki és mind hibázunk így vagy úgy de megtörténik! Lehet nézni a súlyosságát a tetteknek ez mar nem mindegy persze de ha szívből megbanta és változtatott az életén miért ne érdemelhetne meg ő is újjabb esélyeket az élettől a szerelemtől?!
9/10 anonim válasza:
Bármilyen 5 plusz évvel büntetendő bűncselekmény.
Ha kettős életet él mellettem.
10/10 anonim válasza:
Az én egyik volt párommal kapcsolatban kiderült, hogy van a saját országában egy ex felesége és egy 8 éves lánya. Nekem ez nem fért bele pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!