Az esemény utáni tablettát hol lehet beszerezni? Kell hozzá vény?
Figyelt kérdés
A kérdés csak érdeklődés céljából jött létre. 😀 De sokszor láttam már, hogy mindenhol máshogy megy.#szex #férfi #terhesség #baleset #teherbeesés #peteérés #tabletta #nő #esemény utáni tabletta #sürgősségi fogamzásgátló
2019. júl. 16. 17:54
1/10 anonim válasza:
Parikában
Vénnyel
Van olyan doki, aki tart magánál.
Sok háziorcos nem írja fel. Az enyém igen
2/10 anonim válasza:
Orvossal kell feliratni majd a vénnyel elballagni egy patikába és kiváltani, vényköteles ugyanis.
4/10 anonim válasza:
Nőgyógy ambulancián írják fel a receptet, utána patika.
5/10 anonim válasza:
Hollandiában simán bemegy az ember a gyógyszertárba recept nélkül és kiadják.
7/10 anonim válasza:
És ki nem szrja le, hogy Hollandiában meg Szlovákiában mi van?
8/10 anonim válasza:
Köszönjük a magas szintű intelligenciáról árulkodó hozzászólásodat, utolsó. Büszke lehetsz magadra. Pláne az érto olvasás hiányára. Olvasd el a kérdést megegyszer, hátha felfogod. Nehéz lesz, tudom. Segítek, jó? Ez a mondat a lenyeg: "De sokszor láttam már, hogy mindenhol máshogy megy."
9/10 A kérdező kommentje:
Nem azért tettem fel a kérdést , hogy itt balhézzatok! 😀 Lehet valakinek fontos, hogy Hollandiában és Szlovákiában hogyan működik.
Köszi a válaszokat!
Egyébként én is úgy tudtam, hogy nőgyógyászatra kell menni és ott felírják 😁
2019. júl. 17. 09:05
10/10 anonim válasza:
Néhány éve már háziorvos sem írhatja fel, csak nőgyógyász szakorvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!