Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az bunkóságnak számít, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az bunkóságnak számít, ha egy lány napokig nem válaszol tinderen és írok neki emlékeztetőt?

Figyelt kérdés

Elsősorban lányok véleményére vagyok kíváncsi.

Megesik, hogy ilyenkor csúnya dolgokat is írok nekik. Nem kellene? Legyek inkább udvarias vagy türelmesen várjam meg, amíg válaszol, ha lesz ideje?

2022. júl. 19. 21:44
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
#20 Sőt, ha élőben kérnek beszámolót tőlem a nő ismerőseim (sajnos nem sok van és persze mind párkapcsolatban él, mert ők legalább normálisak) és ugyanazt elmondom nekik (talán kicsit kevésbé bicskanyitogató stílusban), amiért itt lebaszás jár, még megértést is szoktak tanúsítani és sajnálatukat fejezik ki. Néha még tippeket is próbálnak adni! :D
2022. júl. 20. 13:25
 22/25 anonim ***** válasza:
32%

#21: Az a baj, hogy ha a realitást nézzük a gyakori a valóság, mert itt őszintén kifejezik az emberek a véleményüket, a való élet pedig a képmutatás és alakoskodás, mert ott ügyelned kell a reputációdra, így mindenki nagyon píszí.

Meg az álomvilágot és illúziót romboló embereket mindenki nagyon utálja és nagyon dühös rájuk. Az orvostól sem azt szeretnéd hallani, hogy meg fogsz halni és 99,9% esély van rá, hogy már a jövő hónapot sem éled meg, hanem, hogy van még remény meg egy csodagyógymód, amivel van esély a gyógyulásra.

Meg a stílus is sok embernél számít. A többség nem a húgy arányát veszi alapul a medencében, hanem azt, hogy te a széléről hugyozol-e bele bunkó módon vagy diszkréten benne ülve. Hány ember száját hagyja el az a mondat, hogy "nem akarok tudni róla" meg "inkább nem akarom tudni" meg "kímélj meg a részletektől". Hallottam én már párkapcsolatban is olyan véleményt, hogy "megcsalhat, csak ne tudjak róla".

2022. júl. 20. 16:13
 23/25 A kérdező kommentje:

#22 Nagyon érdekes, amit írsz. Nem vagyok benne biztos, hogy az említett ismerőseim csak píszískednek, mert vagyok velük úgy, hogy megmondhatnák a valódi véleményüket is, de persze kizárni sem lehet.

Amit írsz, én is ezt tapasztalom, de csak az utóbbi pár évben tudatosult bennem. Amúgy meg a személyiségem szerves része, hogy mindig az objektív igazságot keresem, még akkor is próbálom megtalálni, ha nekem sem tetszik, amit látok. Nem csodálom, hogy más emberek egyenesen utálnak érte, ugyanakkor ezt képtelen vagyok elfogadni.

Szerintem ugyanezért szavaznak sokan a Fideszre (nem mintha az ellenzékkel jobban járnának), ezt Viktor király jól ki is használja.

Különösen arról nehéz az embereket meggyőzni, hogy bennük (is) van hiba. A hibáikat mindig szívesen hárítják a másik emberre, embercsoportra vagy valamilyen külső tényezőre, mert így könnyebb tükörbe nézni...

2022. júl. 20. 16:54
 24/25 anonim ***** válasza:
52%

Eleve az egó szerint mindenki tökéletes, ezért nehéz a személyiségen változtatni. Racionális emberként én is csak megjátszani tudom, hogy érzelmes meg empatikus vagyok, de nem tudom és sosem fogom elfogadni azt a nézetet, hogy az érzelmeknek túl nagy jelentőséget kéne tulajdonítani.

A hiba fogalma is relatív. Mit használunk viszonypontnak? Ha a túlélési, életképességi képességet, akkor a racionális embertípus sokkal jobb, mint az érzelmes, mert az gyenge és sebezhető.

Ha viszont a személyes boldogságot, akkor az ostoba, akit könnyű megvezetni jön ki győztesen, mert nyomorban leélve egy életet is hiheti azt, hogy ő milyen boldog és teljes életet élt.

Egy viszont biztos. Változtatni viselkedésbéli dolgokon tudsz, hogy ne csámcsogj meg ne piszkáld az orrod, illetve egyéb alapvető illemszabályokon, hogy nem küldesz el valakit az anyjába, hanem higgadtan kezeled meg ilyen alap dolgok. De azon, hogy te miről mit gondolsz, miről mi a véleményed és mi milyen érzéseket vált ki belőled azon nem tudsz változtatni. Az te magad vagy.

2022. júl. 20. 17:22
 25/25 anonim ***** válasza:

Az emlékeztető nem csúnya dolog, sőt, jelzi, hogy kitartó vagy! Úriember, illetve olyan férfi, aki tisztában van a saját értékeivel, nem megy bele ilyen gyerekes bosszúba, játszmába, hogy bántó módon, vagy verbálisan agresszívan ír. Innentől kezdve semmi esélyed, kizárólag a feszültség csökkentés az, ami átjön, meg az, hogy agresszióra hajlamos vagy, ami a piros gombot benyomja a nőnél.

Egy nő több száz levelet kap, nem fog mindegyikre válaszolni, csak arra, amit érdemesnek tart. A visszajelzés hiánya is jelzés, ilyenkor lépj tovább.

2022. aug. 29. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!