Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az bunkóságnak számít, ha egy lány napokig nem
válaszol tinderen és írok neki emlékeztetőt?
Figyelt kérdés
Elsősorban lányok véleményére vagyok kíváncsi.
Megesik, hogy ilyenkor csúnya dolgokat is írok nekik. Nem kellene? Legyek inkább udvarias vagy türelmesen várjam meg, amíg válaszol, ha lesz ideje?
#7: De azért ha az ilyen ghostingolós nőkön átmenne a villamos, akkor legalább lehetne érezni az Isteni gondviselést, hogy megbünteti a bűnösöket. Persze akkor háromszor ennyi férfinak kellene meghalnia, hogy egyensúly legyen a nemek között, de legalább eltűnnének a gonosz nők a populációból.
2022. júl. 20. 02:25
13/25 anonim válasza:
Bunkóságnak az számít, hogy napokig nem válaszol. Ha ezek után emlékeztetőt írsz neki, az nem bunkóság, csak nincs értelme, mert nem érdekled.
2022. júl. 20. 07:57
14/25 anonim válasza:
Hihetetlen, a ghosting életetek legnagyobb problémája. De szeretnék férfi lenni.
2022. júl. 20. 08:23
15/25 A kérdező kommentje:
#14 Fogalmad sincs, hogy miről beszélsz
2022. júl. 20. 08:47
16/25 VincentLaw válasza:
Én is szoktam triggerelni az illetőt, aki x napja 'elfelejtett' írni, de nem bunkón szoktam, hanem csak valami ilyesmit, hogy "Egy kicsit eltűntél", vagy valami hasonlót. Aztán vagy töröl, vagy ír valami semmitmondót, vagy nem történik semmi.
Azt figyeltem meg, hogy ezek az eltűnések olyan esetekben szoktak előfordulni, amikor még az illető frissen regisztrált, és az elsők között kezdek vele beszélgetni, aztán ahogy telnek a napok, nála egyre több jelentkező sorakozik, akik között lesz számos olyan, akibe szívesebben fekteti bele az energiáit. Aztán a korábbi beszélgetéseiről megfeletkezik.
2022. júl. 20. 10:26
17/25 anonim válasza:
16-osnak igaza van, ameddig mi férfiak azért imádkozunk hogy visszaírjon a nő és valami komolyabb alakuljon a nőknek nem kell félniük. 1 óráig nem használta az appot fölmegy 100+ új komment meg like, neki csak válogatnia kell nekünk meg imádkozni hogy legyen végre 1 normális nő aki hajlandó velünk foglalkozni és belsőre/külsőre egyaránt ott van.
2022. júl. 20. 11:06
18/25 A kérdező kommentje:
#16 És ezt úgy hívják, hogy bunkóság. Naná, hogy nem hagyom szó nélkül. Igyekszem felhívni a figyelmüket a saját hibájukra.
Van aki visszaír, hogy bocsi, de sok dolgom volt. Ez még a jobbik eset, legalább calamilyen szinten elismeri a hibáját, bár sokra nem megyek vele, mert ettől még ugyanúgy tovább fogja húzni més idejét, vagy akár az enyémet.
A másik típus, meg egyből megsértődik és tilt, ezzel kifejezve, hogy én vagyok a bunkó, hogy merészelem hibáztatni őt, mert semmi rossz nincs abban, ha húzuk más idejét, erre való a tinder.
Kretén banda.
2022. júl. 20. 12:44
19/25 anonim válasza:
#14: Neked is más lenne a véleményed, ha hetente, félhavonta lenne match és ami nem kamu, hogy iratkozz fel rá Onlyfansre meg nem derül ki róla, hogy 15 évvel ezelőtti és 50 kilóval könnyebb meg 2 gyerekkel korábbi képei vannak fent és a sokadik ilyen van, aki csak olyanok miatt eltűnik, mert jön egy jobb, mert melletted párhuzamosan még chatelget másokkal és ezek a társkeresők amúgy is úgy vannak felépítve, hogy mikor megnyitod már lapozgass embereket. A nő egyet lapoz akár véletlenül és már match is lesz.
2022. júl. 20. 13:17
20/25 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok kérdező mint te. Ma is kiosztottam egy csajt mivel 3 válasz után nem írt de tegnap még fent volt sokáig badoon de nekem 1 db szót lusta volt írni. Ma kiosztottam 15 soros írományokban. Ugye ha mi szidni merjük a nőket bunkók vagyunk meg taplók de a nők azok tökéletesek. A nők már olyanok mint a halottak vagy jót mondunk róluk vagy semmit ellenkező esetben be leszünk támadva. Gondolom kérdező te is párkapcsolat reményében regisztráltál fel ezekre az oldalakra nem azért hogy a sok lusta instagramját reklámozó nők válaszára várj. Instagramon jobban elérhető leszek mondja a sok nő miközben eszük ágában sincs visszaírni instagramon sem csak a like és a követők kellenek nekik. Vagy szeretethiányos nők ezek akik figyelemre vágynak vagy unatkozó egó tuningra város instagram libák. Jah most én is kapni fogom a kiosztást rendesen hogy hogyan beszél ez a válaszoló a nőkről, tuti egy nőgyűlölő incel miközben élőben beszélgettem már nőkkel nem egyszer, ott lehet, ezek az oldalakon nem!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!